Beleidsadviseur Verkeer

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
20-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Meppel
Reacties
0
Bekeken
3725
Status
Gesloten
Referentie
HD

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtomschrijving
Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur Verkeer adviseer je over verschillende beleidsonderwerpen, waarbij de beleidsadviseur ook generaal inzetbaar is op tactisch/operationeel niveau. Het accent van deze functie ligt op verkeerskunde.

Wat zijn de werkzaamheden?
Als beleidsmedewerker Verkeer ontwikkel je beleid in dit vakgebied en ben je primair belast met ondersteuning op het terrein van verkeerskunde. Daarnaast verwachten we een brede generalistische blik bij de ontwikkeling van lopende en toekomstige projecten. Je adviseert onder andere op tactisch/operationeel niveau op de onderwerpen noordelijke ontsluiting van Meppel en het actualiseren van het parkeerbeleid. Daarnaast wordt een collegiale inbreng gevraagd bij concrete klantvragen.

Kandidaatomschrijving
Wat breng je mee aan competenties, gedrag en vaardigheden?
Je kunt op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie advies uitbrengen, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent een stevige gesprekspartner en beschikt over een proactieve houding. Je bent resultaatgericht en je bent een stimulerende persoonlijkheid. Je ziet kansen en speelt in op ontwikkelingen.

Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO Opleiding Verkeerskunde e/of of Ruimtelijke Ordening, richting Mobiliteit.

Werkervaring gemeente
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in de functie van Beleidsadviseur Verkeer en Vervoer en/of Parkeren voor óf bij een gemeente.

Werkervaring Beleidsontwikkeling
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met beleidsontwikkeling binnen het vakgebied Verkeer en Vervoer en/of Parkeren voor óf bij een gemeente.

Meerjarige werkervaring
Op CV aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar als Beleidsadviseur binnen het vakgebied Verkeer en Vervoer en/ of Parkeren binnen óf voor de publieke sector.

Start opdracht

11-4

Eind opdracht

31-12, optie tot verlenging 2 keer 6 mnd

Uren per week

18

Reageren 29-3 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten