uitdaging voor doorzetter

Opdrachtgever
Stichting Childsmile
Geplaatst op
20-03-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
48
Status
Gesloten
Referentie
collectief/2016

Afrondingstoelichting

opdracht wordt niet verder door ons behandeld


Omschrijving

Stichting Collectief Beheer Fondsenwerving heeft een project gestart waarbij informatie wordt gegeven aan de managers van supermarkten m.b.t het goede doel. De acties die hieruit voort komen leveren de fondsen die weer worden besteed aan de doelstellingen van de diverse goede doelen. Het gaat hierbij m.n. om goede doelen op het gebied van (borst)kanker, ouderenhulp en kinderen met gezichtsdeformatie. Stichting Collectief Beheer Fondsenwerving is daarvoor op zoek naar enthousiaste mensen om managers van supermarkten te benaderen en voor te lichten in opdracht van diverse goede doelen. Je werkzaamheden zijn om Supermarktmanagers te benaderen door geheel Nederland.

Wat zijn je verdiensten

graag komen we met je in gesprek om dit verder te bespreken. De ervaring heeft geleerd dat een omzet van euro. 1.500 tot 2.000 per maand bijzonder realistisch is voor een werktijd van ong. 4 uur per dag over 3 a 4 dagen. Het werk kan van huis uit gedaan worden, je krijgt toegang tot de database en het CRM systeem om alles in vast te leggen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten