Projectleider ruimtelijke projecten

Opdrachtgever
NENIJEH Kosten en adviesbureau
Geplaatst op
22-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gemeente Oldebroek
Reacties
0
Bekeken
132
Status
Gesloten
Referentie
D 3299

Omschrijving

Start

11-4-2016

Eind

31-12-2016

Verlenging

2x 3 mnd

Inschrijven

tm 24-3-2016

Uitslag

8-4-2016

De werkzaamheden zijn ontstaan bij de eenheid Beleid en Ontwikkeling, bij het team Ruimte. Het team is op zoek naar een projectleider die verschillende ruimtelijke projecten kan initiƫren en in samenspraak met betrokkenen deze projecten kan uitvoeren. Het betreft Ruimtelijke projecten Grondbedrijf (woningbouw, bedrijventerrein).

Kandidaatomschrijving

Profiel

  • Tenminste HBO werk- en denkniveau

  • Ruime werkervaring als projectleider met ruimtelijke projecten en projectmatig werken

  • Kennis van ruimtelijke ordeningsprocessen, financiĆ«n,

  • Competenties: onderhandelingsvaardig, aansturen van mensen en processen, bestuurlijke sensitiviteit, planmatig-, en pro-actief werken, analytisch, communicatief en samenwerken.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij regelmatig aanwezig is op het gemeentehuis voor in- en extern overleg en afstemming.

Gespreksplanning

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 5 april 2016 in de middag.

Detabem bemiddelt professionals voor tijdelijke vacatures. Wij werken samen met en voor Freelancers, zelfstandige of eenmanszaken maar ook met kandidaten die open .
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel of mail ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt. Tevens stemmen wij uw uurtarief en onze fee af, zodat u altijd weet waarvoor wij inschrijven.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een uurtarief. Als u door ons geselecteerd wordt vragen wij u om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten