(SR) Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
21-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75-85
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
564
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een grote internationale organisatie in Amsterdam zoek ik een Senior Java Developer. Je komt te werken in een DevOps team die volgens de Scrum/Agile werkwijze werkt. Als Senior Developer zal je ontwerpen, bouwen, testen (waar nodig verbeteren) en diverse applicaties beheren.

De volgende technieken mogen geen onbekend terrein

Java, JEE, Javascript en/of AngularJS, HTML,CSS en Spring

Het is belangrijk dat je je in een team thuis voelt en meedenken wordt ten allen tijde gewaardeerd! Daarnaast wordt je voor een groot gedeelde vrij gelaten wat betreft de technieken die je gebruikt. Natuurlijk zijn er regels :) maar het gaat erom dat het product goed ontwikkeld wordt. Hierin wordt je in veel gevallen vrij gelaten wat betreft je keuze van de technieken.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en wil je meer over de opdracht weten neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-03-2016 19:42
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-04-2016 11:35
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten