Projectleider Project- & Ingenieursbureau

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Capelle aan den IJssel
Reacties
0
Bekeken
503
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-4-2016 om 11:00 uur

De unit Project- en ingenieursbureau zoekt een ervaren Projectleider die vanuit civieltechnische achtergrond de werkzaamheden begeleidt. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie van integrale complexe civieltechnische projecten. Je verzorgt een projectplan en vervolgens de projectvoortgang op basis van de projectplan bewaakt. Je stuurt multidisciplinaire projectteams aan en rapporteert over de voortgang van de projecten.

De unit Project & ingenieursbureau bestaat uit een drie teams, t.w. Beheer Openbare Ruimte (BOR), Ingenieursbureau (IB) en Directie en Toezicht (D&T) en houdt zich o.a. bezig met: meerjaren onderhoudsplannen, grootschalige projectmatige werkzaamheden, civieltechnische werken als grootschalige reconstructies, advies in- en uitbreidingslocaties, bestek en tekeningen, aanbestedingen, directievoering en toezicht op werk van derden.

Functie eisen

HBO opleiding
5 jaar recente relevante werkervaring in de civiele techniek
Ruime recente relevante werkervaring met het opstellen van projectplannen
Kennis van UAV en RAW systematiek
Bewustzijn van stakeholders in politieke omgeving

Competenties

Anticiperen
Overtuigingskracht
Communicatief sterk
Initiatiefrijk
Gericht op samenwerking

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten