Senior adviseur inkoop en contracten

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
21-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
305
Status
Gesloten
Referentie
IGB61772972

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior adviseur inkoop en contracten met ervaring in het inkopen (aanbesteden) van bedrijfsvoering diensten en middelen, bij voorkeur met het inkopen van HRM-dienstverlening.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

Het inkoopuitvoeringscentrum bedrijfsvoering Rijkswaterstaat (IUC BV RWS, afdeling Inkoop CD) besteedt goederen en diensten aan voor communicatie, HRM, facilitair, financieel en juridisch voor Rijkswaterstaat, zodat de directies van de CD goederen en diensten kunnen leveren aan de diensten van Rijkswaterstaat.

Het IUC is verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van het contract- en leveranciersmanagement binnen Rijkswaterstaat en voor een aantal categorieën binnen het Rijk. Het IUC bepaalt samen met de interne klanten de inkoopstrategieën voor deze terreinen. Het IUC bestaat verder uit 2 teams: het team Klantenteams en Inkoopmanagement. De klantenteams zijn verantwoordelijk voor de tactische en operationele inkoop. Het inkoopmanagementteam zorgt voor de strategische inkoop, contractmanagement van Rijkswaterstaat- of Rijksbrede contracten en categoriemanagement, inclusief contractmanagement.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U voert zelfstandig of met een collega-inkopers inkooptrajecten uit volgens de (Europese) aanbestedingsregelgeving.

 • U bent verantwoordelijk voor de tactische inkoopaspecten zoals de vorming van de inkoopstrategie in het inkoopplan, het voorbereiden van de aanbestedingsstukken, het uitvoeren van de aanbesteding en de contractering.

 • U streeft naar optimalisatie van de inkooptrajecten en het bestelproces in de gehele keten.

 • U verkent en consulteert de markt en weet kansen goed te benutten.

 • U verricht bovengenoemde werkzaamheden samen met uw collega’s binnen de verschillende  klantenteams. Deze klantenteams bestaan uit zowel tactische als operationele inkopers.

 • U adviseert over inkoop in het algemeen, formuleert verbetervoorstellen en ondersteunt het management.

 • U bent verantwoordelijk voor het op richtinggevende en integrale werkwijze vormgeven en vertalen van wensen van interne opdrachtgevers.

 • U doet dat in nauwe samenwerking met de lijnmedewerkers van de Corporate Dienst en werkt daarbij zo nodig ook samen met andere organisatieonderdelen binnen en buiten het ministerie.

 • U ontwikkelt instrumenten voor het inkoop- en aanbestedingsbeleid en -proces en draagt bij aan de verdere professionalisering van de inkoopfunctie.

 • U bent sparringpartner voor uw collega’s.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met de diploma’s Nevi 1 en 2.

 • U hebt aantoonbare ervaring in het inkopen (aanbesteden) van bedrijfsvoering diensten en middelen.

 • U hebt ervaring met het inkopen van HRM-dienstverlening.

 • U hebt kennis van inkoopprocedures en minimaal 3 jaar ervaring met de uitvoering van Europese aanbestedingen.

 • U hebt ervaring in soortgelijke functies binnen de Rijksoverheid en bent bekend met het functioneren van IUC’s (Inkoop Uitvoerings Centrum) binnen een overheidsorganisatie.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week, en vanaf begin mei voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juli 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

HRM, inkoop

            

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 25 maart aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten