TMA gespecialiseerd Loopbaanadviseur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
22-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
57
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

We zijn op zoek naar een TMA gespecialiseerd Loopbaanadviseur.

De gemeente is een ambitieus verandertraject ingegaan dat leidt tot minder gelaagdheid, meer ontschotting en een verantwoordelijkheid die laag in de organisatie ligt. Betere samenwerking en dienstverlening krijgen een extra impuls door het nieuwe gemeentelijke stadskantoor dat in 2016 gereed zal zijn. De inwoners maken dan ook tastbaar mee hoe de organisatie zich wil presenteren: transparant, toegankelijk, efficiënt en met menselijke maat.

Als werkgever vragen we van onze medewerkers en collega’s bevlogenheid, betrokkenheid, vitaliteit en leiderschap. En wie bij Venlo werkt, ziet dat je dat ook terugkrijgt van de gemeente Venlo als werkgever. Niet je team, niet je afdeling, niet jijzelf staat centraal, maar de organisatie als geheel. Wat goed is voor de organisatie, is goed voor de medewerkers. En wat goed is voor de stad, is goed voor elke inwoner.

We denken in rollen in plaats van functies. In kwaliteiten en talenten in plaats van ‘staat dit wel in mijn functiebeschrijving?’. Echt samen-werken om resultaten te behalen. Daardoor ontstaat veel onderling contact en interactie.

Als TMA gespecialiseerde Loopbaanadviseur organiseer je diverse activiteiten die kunnen bijdragen aan het succesvol plaatsen van kandidaten in een passende of geschikte functie/ rol. Hierbij kun je denken aan het organiseren of geven van trainingen en workshops in het kader van het aanleren of aanscherpen van vaardigheden, het regelen van een stage of werkervaringsplek, externe scholing of het detacheren van kandidaten.

Kandidaatomschrijving
De TMA gespecialiseerde Loopbaanadviseur is een doortastend, communicatief vaardig persoon die vanuit recente stevige ervaring als loopbaanadviseur/ coach in staat is medewerkers met een loopbaanbehoefte of -vraag te begeleiden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Inzet van creativiteit, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen is hierbij van doorslaggevend belang. De kandidaat dient, naast organisatiesensitiviteit en daadkracht, resultaatgericht en professioneel te zijn. De kandidaat dient over een grote mate van zelfstandigheid en zelfsturend vermogen te beschikken en pro actief de samenwerking op te zoeken zowel intern als extern met als doel medewerkers te begeleiden/ adviseren naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met loopbaaninstrument TMA en zgn. e-portfolio’s.

Start opdracht

4-4

Eind opdracht

1-10

Uren per week

10

Reageren kan tot 23-3 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten