Branded Content Producer

Opdrachtgever
Reshift Digital BV
Geplaatst op
30-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
553
Status
Gesloten
Referentie
Branded Content Producer

Omschrijving

Reshift Digital is het mediahuis achter meer dan twintig techniek-gedreven merken, en is het grootste in informatietechnologie gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Tot ons portfolio behoren marktleiders zoals Computer!Totaal, Computer Idee, Tips & Trucs, Macworld, Stuff, Vives, JFALL, Java Magazine, InsideGamer.nl, Gamer.nl, Media Totaal/What Hifi, Linux Magazine, Power Unlimited en PCM. Ook het belangrijkste innovatie-event voor het onderwijs, IPON, is onderdeel van Reshift. We werken op een 360 graden-basis, waarbij online, social, video, print, RTV en events ingezet worden.

Reshift is informeel, gedreven, betrokken, hands-on en vol passie over zijn merken, markten en mogelijkheden. Meer dan zestig collega’s, aangevuld met grote groepen freelance specialisten en stagiaires, maken elke dag het verschil.

De merken & mensen van Reshift worden steeds vaker ingezet als ‘spokespersons’ voor commerciële doeleinden. Gebruikmakend van de expertise en autoriteit van onze merken & mensen creëren we tailor made communicatie-oplossingen voor onze grote groep adverteerders.

Omdat we de afgelopen maanden in dit segment een continue groei hebben doorgemaakt, zijn we op zoek naar een Branded Content Producer, als aanvulling op het bestaande team. Dit branded content-team bestaat uit vier personen, waarbij de commerciële, regie- en productietaken al goed ingevuld zijn. We zijn nu op zoek naar iemand die, vanuit een redactioneel perspectief, de laatste taak goed kan uitvoeren: ervoor zorgen dat we ‘de juiste tractie’ verkrijgen – dus dat deze branded content zo veel mogelijk gelezen en zo goed mogelijk gewaardeerd wordt. Het gaat in eerste instantie om een freelance klus, die mogelijk kan resulteren in een arbeidscontract.

Content en de integriteit van content zijn leidend in deze vacature. Samen met je collega’s spar jij over de merkstrategie en adviseer jij hoe digital, events, social en content hier een toegevoegde waarde in kunnen leveren. Je bent als het ware een interne consultant die alles weet van goed converterende (en SEO-proof) content, digital en het bouwen aan merken via de online platforms en kanalen. Jouw missie deel je samen met jouw collega’s; jij bent diegene die intern de samenwerking zoekt met alle merken & mensen.

De highlights van de functie

  • Het begint met content, het draait om content, het eindigt met content.

  • Eén van je allerbelangrijkste taken is dat de (verkochte) doelstellingen worden behaald. Hiervoor zet je een uitgekiende mix van analyses, aanpassingen en content creatie in.

  • Data-analyse is een belangrijk deel van je taken: je monitort, stuurt en handelt op basis van data.

  • Je richt content campagnes in, analyseert resultaten (en stuurt vervolgens daarop). Op basis van deze analyses maak je de successen inzichtelijk, zowel intern als extern.

  • Je adviseert marketeers en kanaalspecialisten over doelgroepen, kanaalinzet, timing en testmogelijkheden van de content campagnes. Je bouwt scherpe doelgroepselecties en bent verantwoordelijk voor evaluaties van testen en campagneresultaten.

  • Op basis van alle beschikbare data maak je analyses over klantprofiel en -gedrag. Hiermee creëer je inzichten die de basis vormen voor nieuwe campagnes en de optimalisatie van bestaande content campagnes.

Onze ‘reguliere’ redactionele content wordt veel gelezen en goed gewaardeerd. Samengevat wordt het jouw taak om te zorgen dat ook al onze branded content concepten en campagnes
een zo groot mogelijk bereik en optimale waardering krijgen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten