Freelance Brand Manager

Freelancer
Wakk Holding BV
Geplaatst op
21-03-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
56
Status
Gesloten

Omschrijving

Een exclusief distributeur van professionele haarverzorgingsproducten zoekt diverse freelance brand managers op commissiebasis. De producten bieden een totaaloplossing op het gebied van professionele haarverzorging. De kwalitatief hoogwaardige producten worden uitsluitend geleverd aan kapsalons. Ook als het gaat om gerichte adviezen, opleidingen en persoonlijke begeleiding, zorgt de organisatie voor partnership op alle niveaus.

Als Brand Manager ligt je focus op de merken op 2 top haarverzorgingsmerken en ben je verantwoordelijk voor de omzet van de productlijnen in jouw rayon. Je bent adviseur op het gebied van kleur- en haarverzorgingsproducten en waar je mogelijkheden ziet voor de andere merken die we voeren, zal je het niet nalaten om deze ook aan te bieden. Je ondersteunt relaties bij het stimuleren van de salon- en verkoopomzet o.a. door het geven van basis product- en verkoopadvies trainingen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstelling en het verkrijgen van nieuwe relaties. Het aandragen van ideeën ter verbetering van de organisatie en haar productlijnen en het laten groeien van omzet(doelstellingen) wordt ook binnen deze functie van je verwacht.

Functie-eisen

•Ervaring in een vergelijkbare functie

•Goede communicatieve en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

•Initiatiefrijk en een positieve instelling.

•Ervaring met Microsoft-Office applicaties (Word, Excel).

•Naast Nederlands is beheersing van de Engelse taal gewenst.

•Teamwerker, vermogen om snel te kunnen schakelen en in oplossingen te denken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten