Linux beheerder

Opdrachtgever
Masters in IT B.V.
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1395
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Dank voor de reactie en hopelijk kunnen we volgende keer tot een samenwerking komen.

Groet, Sten Weing:artner


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar een Linux beheerder.

In deze functie werk je binnen een team van +/- 15 collega's die gezamenlijk zorg dragen voor het optimaal functioneren van zowel de werkplekken als de onderliggende infrastructuur.

Werkzaamheden

Bij onze opdrachtgever is over de gehele breedte meer vraag naar een brede ondersteuning op het gebied van diverse platformen, vooral op Linux (Ubuntu, Redhat, Suse). Je vervult een tweedelijns functie, maar je werkt nauw samen met de eindgebruikers, de service desk en contactpersonen binnen de afdeling door het leveren van vergaande ondersteuning bij complexe vraagstukken en het geven van advies. Eén van jouw taken binnen deze functie is het verder professionaliseren van het Linux-beheer, waarbij je er voor zorgt dat het toenemend aantal Linux-werkplekken steeds professioneler wordt beheerd en onderhouden.

Verder ben je in deze rol verantwoordelijk voor het initiëren, opzetten en (laten) uitvoeren van vernieuwingen en projecten. Hierin ga je zelfstandig te werk, maar zal je zeker ook je directe collega’s erbij betrekken. Voorbeelden van actuele werkzaamheden en projecten zijn het beheren van het HPC cluster, waarbij je onder andere vraagstukken behandelt rondom reguliere en ingewikkelde installaties van applicaties en het aanmaken van SQL databases. Daarnaast zal je nauw samenwerken met je collega’s uit het team Infrastructuur in verband met de integratie van losse Linux netwerken in Active Directory omgeving.

Functie eisen

 • Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO opleiding

 • Je hebt aantoonbare kennis van Linux, waarbij een Linux-certificering (of de bereidheid deze te behalen) een pre is

 • Je hebt ervaring met het (zelfstandig) opereren in IT-projecten, waarbij je ervaring hebt met het werken volgens ITIL processen of een vergelijkbare methodiek

-Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Ben je per direct beschikbaar en heb je zin in een leuke opdracht? Reageer dan snel. Reactie graag incl. beschikbaarheid en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-03-2016 11:41
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten