Medewerker Klantenservice

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
22-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
42
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
390
Status
Gesloten
Referentie
92160085

Omschrijving

Medewerker Klantenservice

De functie
De functie Zilverenkruis zorgkantoor voert de Wlz regeling uit. Per 1 januari 2015 zijn er veel wijzigingen doorgevoerd in de wet om de zorgkosten beheersbaar te houden voor de toekomst. Een groot aantal klantgroepen zijn per 1 januari 2015 overgedragen aan de gemeentes en de zorgverzekeraars. Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor het regelen van de zorg voor klanten met een zware en chronische zorgvraag. Door de verandering is ook de rol van het zorgkantoor verandert; de nadruk ligt nu veel meer op het ondersteunen van deze doelgroep, zodat zij de zorg optimaal kunnen organiseren. De medewerker Klantrelatie & omgeving (F) heeft een belangrijke rol in de cliëntondersteuning van mensen met een persoonsgebonden budget. De medewerker heeft twee kerntaken: Begeleiden van aspirant budgethouders tijdens het persoonsgebonden budget (PGB)aanvraag/toekenproces. Je begeleidt aspirant budgethouders in het proces van het aanvragen van een PGB tot aan de eerste declaratie. Je toetst de PGB aanvraag op basis van geldende wet- en regelgeving. Je voert een Bewust Keuze gesprek, dit is een fysiek gesprek met de aspirant budgethouder, om vast te stellen of de aspirant budgethouder bewust en bekwaam is om een PGB te beheren en zich voldoende georiënteerd heeft op Zorg in Natura. Op basis hiervan neem je een besluit over het al dan niet toekennen van het PGB. Na toekenning begeleid en adviseer je de budgethouder over de in te kopen zorg en hoe de administratie te organiseren. Controle uitvoeren op besteding van het PGB en op basis hiervan voeren van een evaluatiegesprek met de budgethouder. Je voert een administratief vooronderzoek uit bij de budgethouder. Dit houdt in dat je over een bepaalde periode (half jaar) beoordeelt of de gedeclareerde zorg valt binnen het PGB Wlz domein en of de budgethouder een goede administratie voert. De bevindingen uit de controle bespreek je met de budgethouder tijdens het evaluatiegesprek. Dit is een fysiek gesprek bij de budgethouder thuis. Naast het toetsingsaspect heeft het evaluatiegesprek ook een adviserend doel, zodat de zorg in de toekomst ook optimaal georganiseerd kan blijven rondom de budgethouder. Na het gesprek neem je een eindbeoordeling op basis van je bevindingen. Je draagt bij aan het realiseren van afdelingsdoelstellingen. Je behandelt vragen en/of verzoeken volgens de standaard procedures en instructies. Je wijkt hier pas vanaf wanneer dit noodzakelijk is en initieert dan indien mogelijk verbetervoorstellen. Je levert in voorkomende gevallen een bijdrage aan het inwerken van nieuwe collega’s. Je neemt vanuit je eigen praktijkkennis in voorkomende gevallen deel aan projecten en werkgroepen binnen de afdeling. Je stemt werkzaamheden met interne- en externe partijen af.
 
Het profiel
Het profiel We zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande vaardigheden en competenties; • HBO werk- en denkniveau voor interne kandidaten (er wordt van je verwacht dat je een HBO Bachelor opleiding gaat volgen). Voor externe kandidaten geldt een HBO diploma als eis; • Affiniteit met de langdurige zorg en de doelgroep; • Zorginhoudelijke kennis m.b.t. de langdurige zorg (Wlz). Je kent de PGB regelgeving en of hebt kennis van Zorg in Natura (zorgaanbod in regio, wachtlijsten). Je kunt een indicatiebesluit lezen en deze vertalen naar een zorgvraag en de zorgvraag vergelijken met de in te zetten zorg (bewuste keuze gesprekken) of ingezette zorg (evaluatiegesprek) en deze toetsen aan de relevante wet- en regelgeving; • Ervaring met zakelijk face-to-face klantcontact; • Kent verschillende gesprekstechnieken en kan deze situationeel toepassen; • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring; • Medische achtergrond (indicatiestelling, verzorgende/verpleegkundige, etc) is een pre; • Je hebt een Sens ster of bent bereid deze snel te halen; • In bezit van een rijbewijs B; voor externe kandidaten is het bezit van eigen vervoer vereist. • je woont in één van de volgende regio’s: regio Utrecht, regio Rotterdam, regio Amsterdam of regio Kennemerland. Belangrijke competenties; analytisch, beluisterend, besluitvaardig, flexibel, initiatiefrijk, klantgedreven, verbindend en zelf organiserend. Binnen Zilverenkruis stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
Jouw afdeling De werkzaamheden worden uitgevoerd bij het team PGB Zorgbeoordeling. Dit team is onderdeel van het serviceteam Langdurige Zorg (Operations) en voert de zorgkantoortaken uit namens ZilverenKruis. Het team PGB Zorgbeoordeling is een team van 45 fte. Het team PGB Zorgbeoordeling begeleidt aankomende budgethouders in het proces van een eerste PGB aanvraag. Dit houdt in het administreren van de aanvraag, het voeren van een bewust keuze gesprek, het toekennen van het budget en het controleren en doorspreken van de zorgbeschrijvingen. Het team voert tevens het administratief vooronderzoek met daaraan gekoppeld het huisbezoek uit bij “bestaande” budgethouders. Hiernaast voert het team nog de volgende activiteiten uit: verwerken mutaties op zorgbeschrijvingen, uitvoeren van fraude onderzoeken en uitvoeren van tweedelijns klant contact.
 
Wij bieden
Wij bieden Een functie voor de periode van 28 maart tot 31 augustus voor 36 uur per week, locatie Zwolle.

Uurtarief tussen de € 40 en € 44 incl. reiskosten, excl. BTW.
Tarief wordt bepaald aan de hand van cv, kennis en vaardigheden.

Bij interesse ontvangen wij graag het volgende

  • recent cv, toegespitst op de functie

  • persoonlijke motivatie

  • uurtarief

Wij nodigen nadrukkelijk ook niet freelancers uit om te reageren. Voor de duur van de opdracht kunnen wij u op de payroll nemen.

Uiterste reactiedatum is 24 maart 2016, 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten