Mode en Fashion Ontwerper-Designer gezocht

Opdrachtgever
BYMEREL
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
55
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een nieuwe start-up, een kinderkleding merk welk zich richt op kids van 0 t/m 12 jaar (en hun ouders), zoek ik ontwerpers die mijn concepten kunnen vertalen naar photoshop, illustrator en alle overige programma's. Ik prefereer mensen die reeds ervaring hebben in de (kinder) mode branche, echter nodig ik ook mensen uit die reeds voor andere fashion artikelen gecreƫerd hebben.

Ontwerpers / Designers dienen echt technische kennis te hebben van producten (betreft geen simpele T-Shirts o.i.d.). Kennis van (buitenlandse) productie processen is een vereiste. Ook werkt het fijn als je conceptmatig kunt denken en jezelf visueel kunt verplaatsen in het concept.

De collectie zal beginnen met enkele artikelen (van T-Shirt met applicaties tot Jeans). Afhankelijk van het succes willen we dit graag verder uitbouwen (liefst met een vaste partner die mee wilt werken aan het merk).

Herken je jezelf in bovenstaande? Reageer direct met referenties!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten