Medior Verkeerskundige

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
729
Status
Gesloten
Referentie
P7023

Omschrijving

Start

eind april 2016

Eind

april 2017

Verlenging

ja optie

Uren

32 a 36u/wk

Indienen

tm 10 april

Gesprekken

18 en 19 april in de ochtend

Detabem zoekt

een medior verkeerskundige voor de periode van 1 jaar van eind april 2016 t/m april 2017 voor 32 á 36 uur per week per week.. Het exacte aantal uur/week en de startdatum worden nader bepaald.

Je werkt als allround-verkeerskundige aan meerdere opdrachten, Hierbij is integraal denken en werken van belang. De rol die van je verwacht wordt is divers. Enerzijds kunnen het operationele werkzaamheden zijn, zoals het leveren van verkeerskundige input in bestemmingsplannen, bouwplannen, grotere ontwikkelingsprojecten, uitvoeren fietsprojecten. Anderzijds gaat het om (als trekker) oppakken van grotere projecten, zoals het uitwerken en implementeren van parkeerbeleid waarbij ervaring met politieke besluitvormingstrajecten en (politieke) sensitiviteit van belang is.

Jouw inbreng

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van verkeer en vervoer en je bent goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen. Je bent in staat om verkeer en vervoer integraal te bekijken. Je hebt gevoel voor politieke- en bestuurlijke omgeving.
Als adviseur opereer je zelfstandig en ben je resultaatgericht. Je kunt uitstekend in een team samenwerken, je hebt daadkracht, kunt planmatig en procesmatig denken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Je werkt aan meerdere verkeerskundige opdrachten waarbij integraal denken en werken van belang is.
Je hebt gevoel voor een politieke- en bestuurlijke omgeving.
Gunningscriteria (weging)

Vanaf eind april beschikbaar voor 32 á 36 uur per week (15%)
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met politieke besluitvorming in gemeentelijke organisatie (30%)
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur / projectleider op het gebied van verkeer (30%)
Minimaal afgeronde HBO opleiding (15%)
Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (10%)

Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende percentage geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.

In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaten voldoen aan de hierna te noemen competenties:

Deskundig (beheerst vakinhoud, denkt en acteert integraal en professioneel, heldere schriftelijke en mondelinge communicatie)
Resultaatgericht (bereikt doelen, maakt consequenties inzichtelijk, signaleert afwijkingen en reageert erop)
Ondernemingszin (pakt nieuwe zaken aan, ziet kansen, doet voorstellen voor verbeteringen en vernieuwingen, probleemanalyse)
Creativiteit (komt met alternatieven en legt verbanden om te komen tot oplossingen)
Visie (oog voor gevolgen ontwikkelingen vakgebied, vertaling interne en externe ontwikkelingen)
Omgevingsbewustzijn (inlevingsvermogen, politiek bewustzijn, kent krachtenvelden, ontwikkelingen, gevoeligheden, weet hierop te anticiperen)
Regisseren (belangen, opinies en inbreng van diverse partijen samen brengen)

CV eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Delft zijn gepland op maandag 18 april of dinsdag 19 april, beiden in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 14 april bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de opdracht.

Overige informatie
ZZP-ers die reageren dienen in het bezit te zijn van een geldige VAR wuo of VAR dga. De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten