Senior Front End Developer

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
491
Status
Gesloten
Referentie
Indus

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

De afdeling Softwarerealisatie van verzorgt een totaaloplossing op het gebied van Agile Scrum softwareontwikkeling voor projecten waarbinnen software wordt ontwikkeld. ISD richt zich op projecten die zich kenmerken door een hoge mate van complexiteit, veel belanghebbenden, en wettelijke verplichtingen.

Voor een nieuw project voor is de opdrachtgever op zoek naar een Senior Front End Developer. Naast gedegen technisch kennis moet de persoon ook communicatieve kwaliteiten hebben én significante ervaring met het werken in een Agile-omgeving.

Profiel
De kandidaat is een ervaren ontwikkelaar die gewend is in een multidisciplinair team te opereren, en is in staat vanuit zijn technische en inhoudelijke kennis een bijdrage c.q .ondersteuning te verlenen aan de verschillende teamactiviteten zoals ontwerp, technisch onderzoek c.q. analyse en de realisatie van de systemen. De kandidaat beschikt daarom over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en een goede technische ondergrond in het gebruik van de gevraagde methoden en technieken.

De kandidaat dient een grote mate van zelfstandigheid te hebben met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn deelactiviteiten als onderdeel van de totale SCRUM sprintplanning.

Eisen

De kandidaat heeft

Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van responsieve webinterfaces
Minimaal 5 jaar ervaring met HTML(5), CSS(3), JavaScript
Minimaal 2 jaar ervaring met AngularJS
Minimaal 1 jaar ervaring met Twitter Bootstrap
Minimaal 1 jaar ervaring met LESS en/of SASS
Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen vanuit gebruikersperspectief (kandidaat kan uitleggen wat de toegevoegde waarde van bruikbaarheid (usability) en toegankelijkheid (accessibility) van een website/webinterface is).
Minimaal 1 jaar ervaring met de volgende front-end tools: NPM, Gulp, Bower, Browserify
Minimaal 1 jaar ervaring met de volgende javascript unit-test tools: Karma en Jasmine

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten