Inkoop/Contractadviseur verkeerssystemen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
809
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja (4x1jr)

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

31-03-2016 om 17:00 uur

Realisatiebureau Intelligent Transport Systems (RITS) is de partner binnen Rijkswaterstaat die DVM en ITS maatregelen integraal realiseert en zonodig ook weer verwijdert. RITS doet dit met kennis van zaken van het gehele systeem in samenwerking met zowel de interne RWS organisatie als de marktpartijen. Onder de DVM maatregelen vallen o.a.: drip’s, matrixsignaalgevers, camera’s, verkeerregelinstallaties, verkeersignalering, toeritdoseerinstallaties, rotatiepanelen, wegkantstations, centrale VICnet ruimtes en glasvezeltrajecten. RITS is als cluster binnen RWS ondergebracht onder PPO en voert meerdere projecten uit voor diverse RWS organisatieonderdelen.

Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor het leveren van een inhoudelijke, brede bijdragen aan het ontwikkelen van sourcings- en inkoopstrategieën voor Aanleg en Onderhoud. Deze vertaal je naar richtinggevende kaders voor inkoop- en contractvormen. Zowel binnen als buiten Rijkswaterstaat zorg jij voor afstemming en verbinding op het vlak van inkoop en contracten. Ook coördineer je het proces van contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen.

Je zorgt voor de efficiency en effectiviteit van een groep bestaande of toekomstige contracten (portfolio). Dit doe je door het opstellen van contractbeheersplannen. Ook geef je invulling aan het (lange) termijn leveranciersmanagement. Je jaagt de inkoopstrategie na en vertaalt deze naar het inkoopproces op jouw vakgebied en specifieke contracten.

Omdat PPO inkoopmanagement en contractmanagement als een gezamenlijk vakgebied beschouwd ben je desgewenst in staat om de rol van contractmanager te vervullen.

Functie eisen

  • VCA certificering of bereid snel te behalen.

  • Werk-/denkniveau WO.

  • Je hebt een afgeronde opleiding in relevante richting.

  • Je hebt kennis van het Aanleg en Onderhoudproces van RWS en van de (lange termijn behoeften van de) RWS business.

  • Je hebt aantoonbare kennis van UAV-GC, ARBIT/ ARVODI, EMVI, ISO 9001, SCB.

  • Je hebt relevante ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van inkoop en contracten.

  • Je hebt een adviseuropleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering.

  • Je hebt vakinhoudelijke opleidingen op gebied van inkoop en contracten.

  • De opleidingen NEVI 1 of NEVI expert is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten