Adviseur Omgeving Nautische ecologie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
859
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

tartdatum

01-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja (1jr)

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-03-2016 om 17:00 uur

Als adviseur omgeving lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor specifieke inhoudelijke expertise en inbreng op een afgebakend werkpakket in het aanleg- en onderhoudsproject.

Je bent intermediair tussen de projectorganisatie en de omgeving in één of meer aanleg- of onderhoudsprojecten. Hier beweeg je je op verschillende niveaus en over verschillende werkvelden en processen. Binnen de diverse projecten zorg je voor de tactische aspecten van het omgevingsmanagement, zoals het aanleveren van managementinformatie. Je monitort en analyseert adviesproducten op het gebied van omgevingsmanagement en controleert ze op inhoud. Je verzorgt de communicatie: je geeft bijvoorbeeld antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen, zoals de communicatieafdeling. Je zorgt ook voor de organisatie en inhuur van externe projectcommunicatie en stuurt deze (mede) aan.

Je bent alert op (externe) ontwikkelingen en nieuwe situaties die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en je pakt hierbij je adviesrol. Je speelt adequaat in op die nieuwe situaties door samen met betrokkenen een risicoanalyse te maken van het netwerk en deze te vertalen naar actoren. Je weet hierbij de juiste informatie tijdig over te brengen naar de juiste personen. De geformuleerde projectresultaten houd je continue in het vizier en je zorgt ervoor dat deze behaald worden. Je kent de omgeving en je weet de interne en externe klanten te verbinden en bijbehorende risico’s in kaart te brengen. Ook definieer je de opdracht aan de markt. Je begeleidt de uitvoering op basis van de geldende contractmethode. Je zorgt dat getoetste resultaten en producten geïntegreerd worden in het bredere projectresultaat.

Functie eisen

  • VCA certificering of bereid snel te behalen.

  • Je hebt een opleiding gericht op het IPM-model en (IPM) rolspecifieke opleiding.

  • Je hebt kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud in relatie tot je eigen werk.

  • Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.

  • Je hebt inzicht in en kennis van werkprocessen en organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het vakgebied omgevingsmanagement.

  • Een goede kennis van vergunningverleningsprocessen en/of nautische ecologie is een pre.

  • Je hebt affiniteit met of kennis van vergunning verlening (harde eis).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten