Adviseur constructieve veiligheid bruggen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
700
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

Startdatum

04-04-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja (7 x 1 jaar t/m uiterlijk 31-12-2023)

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

29-03-2016 om 17:00 uur

De gebruikers van onze wegen en vaarwegen rekenen erop dat zij veilig gebruik daarvan kunnen maken. De samenleving vertrouwt erop, dat we voldoende en schoon drinkwater hebben en dat we onze voeten droog houden in Nederland. Jij zorgt ervoor dat onze tunnels, bruggen, verkeersmanagementsystemen en natte kunstwerken gebouwd worden en veilig functioneren, zodat de samenleving blindelings op deze systemen kan vertrouwen.

Als senior adviseur geef je advies aan projecten op het gebied van constructieve veiligheid van kunstwerken. Je bent samenwerkingsgericht en binnen jouw vakgebied het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en een deskundige gesprekspartner voor opdrachtnemers. Je bent hiervoor landelijk inzetbaar.

Je adviseert zelfstandig projecten over de toepassing van kaders, handreikingen, normen en richtlijnen. Je draagt constructieve risico’s aan en toetst het ontwerpproces en ontwerpproducten.

Daarnaast adviseer je de beheerders van kunstwerken over constructieve veiligheid van bestaande kunstwerken en lever je tweedelijns advies bij calamiteiten.

Je bent expert binnen het werkproces aanleg en onderhoud en je signaleert en herkent de complexe wensen van de klant/opdrachtgever en vertaalt deze naar nieuw te ontwikkelen diensten of producten. Complexe materie weet je terug te brengen tot de essentie. Je weet het belang van de klant/opdrachtgever te achterhalen om de projectopdracht te bepalen, oplossingsrichtingen af te bakenen en het advies op te stellen. Je zorgt voor een goede afstemming en informatie-uitwisseling met de klant/opdrachtgever, zodat de klant/opdrachtgever vertrouwen krijgt in het eindresultaat. Je stelt je op als ‘partner in business’.

Je denkt buiten de grenzen van het eigen vakgebied/beleidsterrein heen. Hierbij sta je boven de materie en zorgt voor een integrale aanpak. Je weet anderen voor je (standpunt) te winnen, ook wanneer er sprake is van belangentegenstellingen. Je handelt op basis van goed inzicht in politieke en ambtelijke ontwikkelingen.

Functie eisen

  • Master/doctoraal – WO werk en denkniveau.

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het opstellen of beoordelen van constructieve berekeningen en herberekeningen van kunstwerken in en over rijks(vaar)wegen.

  • Je kunt goed plannen, denkt na over innovatieve oplossingen en je bent in staat zelfstandig een oordeel te vormen over het juiste advies.

  • Je hebt kennis van de Eurocodes, de NEN8700 en kunt de richtlijnen RWS toepassen.

  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en/of van beoordelen van kunstwerken.

  • Je hebt kennis van System Engineering, LCC en de RAMS methodiek.

  • Je kunt een visie en strategie op je vakgebied ontwikkelen en uitdragen en hebt internationale contacten.

  • Je hebt kennis van en ervaring met relevante rekensoftware.

  • Je hebt kennis en ervaring met beoordelen van constructieve schades en beoordelen van (versterking-)maatregelen.

  • Het hebben van kennis en ervaring met aansturen van onderzoeksinstituten is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten