Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Logiclevel
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
345
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Helion IT 162 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functietitel

Applicatiebeheerder

Standplaats

Arnhem

Startdatum

02-05-2016

Einddatum

31-10-2016

Uren per week, min

36

Uren per week, max

40

Uren per dag

8

Tarief: marktconform

Opdracht omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling.

Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is erop gericht om de klantgerichte benadering van de provincie te ondersteunen met IT hulpmiddelen. De interne organisatie wordt hierop voorzien van oplossingen die de werkprocessen ten behoeve van de buitenwereld, burgers, bedrijven en andere overheden ondersteunen. Tevens worden er informatiesystemen ingezet om naast de traditionele kanalen, de dienstverlening en informatieverstrekking ook op elektronische wijze aan te kunnen bieden.

Het I&A team Rapportage en Applicatie Services (I&A/RAS) is met circa 20 werknemers verantwoordelijk voor het (technisch) applicatie beheer van nagenoeg alle applicaties die de provincie beschikbaar stelt. De portefeuille van ruim 400 applicaties wordt momenteel met variërende inhoud in verschillende systemen bijgehouden. Tevens wordt er in dit team integraal en over informatiesystemen heen sturingsinformatie verstrekt middels rapportages, dashboards, analyses en gegevensleveringen vanuit een datawarehouse.

Voor het team I&A/RAS zijn we op zoek naar twee (technisch) applicatiebeheerders die ons team komen versterken.

Je taken bestaan met name uit het

•Oplossen van 2e lijns verstoringen, incidenten, problemen;
•Afstemmen met functioneel beheer, infrastructuur beheer en applicatie-eigenaar (SLA);
•Zorgen voor de financiële afhandeling en hierover onderling afstemmen tussen applicatiebeheer, technisch beheer, databasebeheer en externe partijen;
•Leveren van een bijdrage aan het versiebeheer, configuratiebeheer en licentiebeheer;
•Begeleiden en uitvoeren van wijzigingen aan bestaande ICT-systemen. Het maken van impactanalyses en bijdragen aan het besluitproces is hier eveneens onderdeel van;
•Inbrengen van vaktechnische kennis bij de uitvoering van projecten;
•Monitoren van de prestaties van applicaties;
•Opstellen en onderhouden technische en beheerdocumentatie.

Kandidaat omschrijving

Wij zoeken twee enthousiaste collega's die van afwisseling houden en zich thuis voelen in een snel veranderende organisatie.

I&A medewerkers zijn op de hoogte van de ICT-ontwikkelingen en combineren dit met hun kennis van de processen en organisatie van de interne klant. Uitdaging, dynamiek en creativiteit zijn hierbij toepasselijke trefwoorden.

Daarnaast voldoen de collega's die we zoeken aan het volgende profiel

•Je beschikt minimaal over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring in de IT, of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring in de IT;
•Je hebt minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2011-2016) in de functie van (technisch) applicatiebeheerder;
•Je bent minimaal 5 jaar werkzaam geweest bij of voor een organisatie met meer dan 500 medewerkers;
•Kennis van en ervaring met methoden en technieken voor het beheren van informatiesystemen (ASL2 , BiSL en/of ITIL) is een pré;
•Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien;
•Je bent gericht op teamwork en onderlinge communicatie;
•Je bent zorgvuldig met en nauwgezet in het vastleggen van informatie;
•Je hebt een “Hands-on” mentaliteit en bent stressbestendig;
•Je bent proactief en klantgericht;
•Je bent resultaatgericht en werkt planmatig;
•Je kunt zowel mondeling als schriftelijk uitstekend communiceren.

Inhoudelijke CV eisen

U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe.. Het CV is in het Nederlands gesteld. De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 8 april of op maandag 11 april 2016.
De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring in de IT, of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring in de IT.

Benoem de naam van de opleiding, de plaats en het afstudeerjaar. Benoem ook in welke rol en in een concrete beschrijving hoe de gevraagde werkervaring is opgedaan.

De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2011-2016) in de functie van (technisch) applicatiebeheerder.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal twee opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

De kandidaat is aantoonbaar minimaal 5 jaar werkzaam geweest bij of voor een organisatie met meer dan 500 medewerkers.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting in welke periode u bij of voor welke organisatie werkzaam bent geweest, het aantal medewerkers werkzaam bij deze organisatie en welke functie u heeft ingevuld gedurende deze periode.

Inhoudelijke CV wensen

De kandidaat beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring met methoden en technieken voor het beheren van informatiesystemen zoals ASL2 , BiSL en/of ITIL.

Geef een toelichting of beschrijving hoe u denkt aan de gevraagde kennis en ervaring in deze wens te voldoen. Onderbouw dit met minimaal twee concrete voorbeelden waaruit blijkt dat u over deze kennis en ervaring beschikt.

De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien.

Geef een toelichting (beschrijving) hoe u denkt aan de gevraagde ervaring in deze wens te voldoen. Onderbouw dit met minimaal één concreet voorbeeld waaruit blijkt dat u over deze ervaring beschikt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-03-2016 15:12
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten