Projectmanager Onderzoek-informatiesystemen (Converis)

Intermediair
Computer Futures
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60-80
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
515
Status
Gesloten
Referentie
Projectmanager RIS

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Een tof project in een mooie, grote omgeving, waar de belangen van veel verschillende stakeholders een rol spelen en moeten worden afgewogen.

Als projectmanager wordt je verantwoordelijk voor de aansturing van het IT-deelproject binnen het project 'Implementatie RIS'. Dit is een project dat tot doel heeft een nieuw multifunctioneel Research Information System te implementeren. Basis is het Converis systeem van leverancier Thomson Reuters

Er wordt van je verwacht dat je meerdere kleinere deelteams aanstuurt. Je faciliteert hierbij in het in goede banen leiden van discussies en de besluitvorming. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de overall (deel)projectplanningen, resourcing, voortgangsbewaking en rapportage. Je bent in staat om in voorkomende gevallen de taken van de overall projectmanager over te nemen.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een ervaren teamlead, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn staat hoog in je vaandel.

Technisch / IT inzicht en kennis zijn een absolute noodzaak om de verbinding binnen de IT afdeling te kunnen leggen en de schakel tussen het project en de delivery organisatie te kunnen zijn.

Wat breng je mee?

  • Minimaal 5 jaar ervaring als (deel)projectleider

  • Ervaring als projectmanager in zowel bedrijfsleven als binnen (semi) overheid

  • Minimaal 4-5 jaar ervaring met technisch complexe projecten

  • Minimaal 4-5 jaar ervaring als projectmanager in universiteiten, UMC's of onderzoeksinstellingen

  • Gewenst certificaat: CEFR Engelse taalvaardigheid

Interesse? Neem z.s.m. contact met mij op. De selectie vindt volgende week en uiterlijk donderdag weet je of je op gesprek mag komen. Start: Z.s.m. na 5 april.

Timo Arends,
Computer Futures

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten