Business Consultant BI/DWH

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Heerlen
Reacties
0
Bekeken
512
Status
Gesloten
Referentie
CdL

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Business Consultant BI/DWH

Om het Agile team BI / DataWareHouse compleet te maken is eindklant in eerste instantie tijdelijk (tot 1 juli) op zoek naar een: BI Consultant DataWareHouse (Interim). De kans op verlenging is reƫel. Reden is een openstaande vacature.

Jouw dag bij eindklant
eindklant is gestart met het programma Business Intelligence. Dit programma bestaat uit verschillende agile-teams. Een van deze agile-teams heeft als doelstelling het realiseren van de BI-architectuur, het ontsluiten van bronnen en data transformeren naar het DWH (DataWareHouse). De andere twee agile-teams zijn vooral bezig met het realiseren van informatieproducten. Binnen het Agile team BI / DWH ondersteun jij de product owner/business bij het opstellen van userstories en acceptatie criteria. Als lid van het scrumteam en zorg je dat de doelen die door de product owner worden gesteld voor een sprint gehaald worden en de bijbehorende stories uitgevoerd worden. De user stories op het gebied van data verzoeken werk je uit in data definities c.q. business rules en je stelt de afleiding vast aan de hand van de onderliggende bronsystemen. Verder ben je verantwoordelijk voor de vastlegging en het onderhoud van de data dictionary van het DWH en test je de functionele en ook technische aanpassingen. Je volgt de ontwikkelingen op de BI-markt en binnen de business-sector op de voet en adviseert dan ook op pro-actieve wijze om de BI/DWH omgeving binnen eindklant State-of-the-Art te laten worden.

Wat vragen wij van jou?
De ideale kandidaat is een klantgerichte en ervaren BI/DWH consultant die het vermogen heeft om ontwikkelingen buiten te vertalen naar kansen binnen. Je hebt ervaring met informatie analyse en SQL en je bent communicatief vaardig. Je ziet wat er gedaan moet worden en kunt goed zelfstandig werken. Het zou mooi zijn als je kennis hebt van dimensioneel modelleren, data vault en ETL. Wij denken dat een geschikte kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau, bijv. Bedrijfskundige Informatica.

Als dochter van de eindklant verstrekken wij hypotheken. Dit doen wij vanuit Heerlen met circa 550 bevlogen en betrokken medewerkers.

Locatie

Heerlen

Uren

36

Startdatum

06-04-2016

Einddatum

30-06-2016

Deadline

25-03-2016 om 12:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten