iOS developer voor data driven startup

Opdrachtgever
Lift
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
40
Op locatie
Den Haag, Zeist, Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
191
Status
Gesloten
Referentie
Access to Talent / iOS NL

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten

Omschrijving

We zoeken een enthousiaste iOS developer voor Access to Talent. In een divers en internationaal team, met vrijheid, en de ballen om iets nieuws te doen.

Access to Talent verbind mensen op basis van passion, purpose en potential. Data gedreven, interactief en chatty. Een vacature en cv kijken naar het verleden. Terwijl waar jij door gedreven wordt, en naar toe wilt, veel relevanter is. Hiervoor ontwikkelen we een nieuw platform.

Als iOS developer ga je de mobile app voor Access to Talent van de grond af opbouwen. Er licht nog veel open en hebt een sterke invloed op welke tools en technologie├źn we gebruiken. We willen zo snel mogelijk een prototype krijgen om in korte cycli met users te gaan testen en verder ontwikkelen.

Je zult nauw samenwerken met de backend developer, data scientist en product owner. Zij gebruiken een combinatie van technologie├źn als Docker, Git, IBM Watson etc. We zijn een hecht team met een scherpe focus op kwaliteit, leren en het reviewen van elkaars code. Met werkplekken in Den Haag, Zeist of Amersfoort.

Haak je aan?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten