Integraal projectmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1134
Status
Gesloten
Referentie
IGB61991092

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een integraal projectleider met ervaring in het projectmanagement van infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving, bij voorkeur in een G4 gemeente.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en  deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement.

Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving.

Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de Zuidas & Zuidasdok, Noord / Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Overamstel. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

De vacature is op de afdeling “Projectmanagement stad en regio” Deze afdeling doet het projectmanagement van de planfase tot en met de realisatie van infrastructurele (GWW) projecten binnen de gemeente met projectteams die werken volgens het IPM-model en rapporteren aan een ambtelijk opdrachtgever.

Integrale aansturing van het project Eilanden Boulevard.
Begin 2014 is Masterplan vastgesteld door het Stadsdeel centrum. Het project kent verschillende onderdelen, de aanvraag betreft onderdeel 1.

Onderdeel 1: Op 1 december 2015 heeft het Algemeen Bestuur van stadsdeel Centrum een besluit genomen over het Definitieve Ontwerp voor het wegprofiel, de zogenaamde eerste fase. De voorbereiding om tot uitvoering kan nu starten.

Onderdeel 2: Na dit besluit volgen nu de tweede en derde fase van het project, te weten; het Talud en het Water. Hiervoor moet samen met de buurt een definitief inrichtingsplan worden gemaakt. Daarna volgt inspraak en vaststelling.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van het project.

 • U zorgt voor de realisatie van het project binnen de gestelde randvoorwaarden: de beheers aspecten: tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie.

 • U draagt zorg voor het starten van de technische voorbereiding.

 • U zorgt ervoor dat deze wordt uitgevoerd volgens bestek en tekeningen.

De gunning wordt formeel goedgekeurd door de Lead Buyer. Uitvoering kan plaatsvinden binnen de gestelde randvoorwaarden zoals die zijn vastgelegd in PvE en ontwerp.

 • U rapporteert tijdens de uitvoering zowel over de inhoud, de voortgang als de kosten aan de Stadsregio / V&OR ten aanzien van subsidies.

 • U draagt zorg voor de oplevering van het project en draagt het over aan de beheerder, zijn het Gebied Oost van stadsdeel centrum.

 • U maakt op basis van het Uitvoeringsbesluit het bestek, de aanbesteding en tenslotte de gunning.

Het project wordt Europees aanbesteed.

Eisen

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring in het projectmanagement van (infrastructurele) projecten in een complexe stedelijke omgeving (vanuit overheid, dus aan opdrachtgeverzijde), die zich kenmerken door 'stevige' interne en externe stakeholders.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager in de aansturing van een multidisciplinair team, van in essentie een technische opgave die zich in een verkennings- en definitiefase bevindt.

 • U hebt ervaring met inrichten en leiden van stevige participatieprocessen over complexe technische werken in een krachtig maatschappelijk veld.

 • U hebt aantoonbare ervaring met werken binnen één van de G4 steden.

 • U hebt ervaring met werken voor stadsdeelorganisaties / deelgemeenten binnen een grote stad.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 20-24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind maart 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, civiele techniek, infrastructuur, stakeholders, GWW

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 29 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten