Business Consultant BI/DWH

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
23-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62
Op locatie
Heerlen
Reacties
0
Bekeken
647
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

  • Bij deze aanvraag geldt de bankierseed

  • Bij aanleveren CV ook kopie paspoort en NAW gegevens noodzakelijk. Als alternatief kunnen wij een Excel sheet toesturen die ingevuld retour gezonden kan worden.

Uiterlijke deadline: 25-03-2016 12:00

Bij reageren ook aanleveren

  • kopie paspoort

  • NAW gegevens

NB. De eindklant vereist exclusiviteit van aangeboden kandidaten van 5 werkdagen na de deadline van de aanvraag. Op het moment je wordt uitgenodigd voor een gesprek, wordt deze exclusiviteit met 5 werkdagen verlengd.

Locatie

Heerlen

Richttarief

62

Uren

36

Startdatum

06-04-2016

Einddatum

30-06-2016

Om het Agile team BI / DataWareHouse compleet te maken is eindklant in eerste instantie tijdelijk (tot 1 juli) op zoek naar een: BI Consultant DataWareHouse (Interim). De kans op verlenging is reƫel. Reden is een openstaande vacature.

Eindklant is gestart met het programma Business Intelligence. Dit programma bestaat uit verschillende agile-teams. Een van deze agile-teams heeft als doelstelling het realiseren van de BI-architectuur, het ontsluiten van bronnen en data transformeren naar het DWH (DataWareHouse). De andere twee agile-teams zijn vooral bezig met het realiseren van informatieproducten. Binnen het Agile team BI / DWH ondersteun jij de product owner/business bij het opstellen van userstories en acceptatie criteria. Als lid van het scrumteam en zorg je dat de doelen die door de product owner worden gesteld voor een sprint gehaald worden en de bijbehorende stories uitgevoerd worden. De user stories op het gebied van data verzoeken werk je uit in data definities c.q. business rules en je stelt de afleiding vast aan de hand van de onderliggende bronsystemen. Verder ben je verantwoordelijk voor de vastlegging en het onderhoud van de data dictionary van het DWH en test je de functionele en ook technische aanpassingen. Je volgt de ontwikkelingen op de BI-markt en binnen de business-sector op de voet en adviseert dan ook op pro-actieve wijze om de BI/DWH omgeving binnen eindklant State-of-the-Art te laten worden.

Wat vragen wij van jou?
De ideale kandidaat is een klantgerichte en ervaren BI/DWH consultant die het vermogen heeft om ontwikkelingen buiten te vertalen naar kansen binnen. Je hebt ervaring met informatie analyse en SQL en je bent communicatief vaardig. Je ziet wat er gedaan moet worden en kunt goed zelfstandig werken. Het zou mooi zijn als je kennis hebt van dimensioneel modelleren, data vault en ETL. Wij denken dat een geschikte kandidaat beschikt over een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau, bijv. Bedrijfskundige Informatica.

Het betreft een vooralsnog tijdelijke functie tot in elk geval juli 2016 voor 36 uur per week.

Als dochter van de eindklant verstrekken wij hypotheken. Dit doen wij vanuit Heerlen met circa 550 bevlogen en betrokken medewerkers.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten