NT2-docent Amsterdam Taal en Persoonlijke Financiële Administratie (ochtend

Opdrachtgever
TopTaal
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
179
Status
Gesloten
Referentie
Gecertificeerde NT2-docent in Am

Omschrijving

Wij zoeken per direct

Een gecertificeerde NT2-docent in Amsterdam voor taaltraject Taal en Persoonlijke Financiële Administratie

Heeft de Nederlandse taal geen geheimen voor jou en wil je jouw kennis en enthousiasme graag overbrengen aan onze cursisten die de Nederlandse taal (beter) onder de knie willen krijgen? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs binnen een informele werkplek? Dan zoeken wij jou, want binnenkort starten we weer met nieuwe taalcursussen op diverse locaties in Amsterdam.

Wat ga je doen?
Je gaat het taaltraject Taal en Persoonlijke Financiële Administratie voor de ochtendgroep in Amsterdam West verzorgen (Baarsjesweg 224).

Wat vragen we?
Je bent in het bezit van een geldig VAR WUO en je hebt het certificaat NT2-docent. Daarnaast ben je op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur, donderdag van 13.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur beschikbaar. Je woont in (de directe omgeving van) Amsterdam en je hebt voldoende kennis en vaardigheid op het gebied van vakinhoud en didaktiek om een krachtige leeromgeving tot stand te brengen. Uiteraard heb je ervaring en affiniteit met onze doelgroep en ben je een enthousiaste motivator.

Wie is TopTaal?
TopTaal, onderdeel van TopTaal Groep, is een opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op elk startniveau voor zowel moedertaalsprekers al anderstaligen. Overdag of ’s avonds. Op verschillende leslocaties in het land. Voor elke taalvraag hebben we een cursus – privé of in groepsverband – van hoge kwaliteit, afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden, niveau en kennis die er al is. Wij werken met een vast lesprogramma en groepen op verschillende niveaus. Onze NT2-docenten geven taalles met als doel de participatie in de samenleving te vergroten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    25-03-2016 10:49
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten