Werkvoorbereider Civieltechnische Projecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
653
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

Startdatum

1 april 2016

Einddatum

31 maart 2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

29-03-2016 om 17:00 uur

De opdracht vraagt om een ervaren voorbereider voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte.
De projecten (zowel gebiedsontwikkeling, als groot onderhoud en herinrichtingen in stadsdeel Oost) vallen onder aansturing van een projectmanager. Binnen het projectteam is de voorbereider betrokken bij planvorming tot en met bestek en aanbesteding. De werkvoorbereider zal samenwerken met een toezichthouder, een directievoerder, een ontwerper en een planner. Tevens wordt er van de werkvoorbereider verwacht dat hij/zij regelmatig contact
heeft/afstemt met stakeholders van de projecten als afdeling Beheer, Ruimte & Duurzaamheid (ontwerp), Kabel- en Leidingbedrijven.

Specifieke werkzaamheden

 • Opstellen van bestek (met RAW) en bestekstekening (met Microstation);

 • Uitzetten van onderzoeken als inmetingen, V&G-ontwerp, asfalt- en bodemonderzoek bij externe bureaus en bewaken van de geleverde kwaliteit;

 • Verzorgen van de wenstracéprocedure om tot een tracé-akkoord voor Diensten en Bedrijven te komen;

 • Opstellen BLVC-plannen;

 • Opstellen van kostenramingen;

 • Risico’s signaleren en mogelijke beheersmaatregelen voorstellen en uitvoeren;

 • Verzorgen van de gehele aanbestedingsprocedure via Tenderned in samenwerking met team Inkoop van het Ingenieursbureau;

 • Kleine (deel)projecten zelfstandig begeleiden;

 • Begeleiden en aansturen van tekenaars.

De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie

Functie eisen

 • De kandidaat heeft een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek.

 • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur in een complexe, binnenstedelijke omgeving van grote steden. Deze ervaring is in de afgelopen 5 jaar opgedaan.

 • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met OMOP contracten. Deze ervaring is in de afgelopen 5 jaar opgedaan.

 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met CAD-tekenen met de tekenstandaard NLCS (Microstation) en het opstellen van RAW-bestekken. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud.

Wensen

 • recente ervaring (maximaal 2 jaar oud) met de wenstraceprocedure (Kabel- en Leidingcoördinatie) in een complexe grootstedelijke omgeving

 • ervaring als Medior Werkvoorbereider in Amsterdam met Amsterdamse procedures, zoals het ‘coördinatiestelsel werken aan de weg’, verkeerscommissie, etc. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten