Adviseur contract Aanleg en Onderhoud

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
236
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

11-4-2016

Einddatum

28-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

31-3-2016 om 17:00 uur

Als adviseur contract ben jij expert op het gebied van inkoop- en contracten voor Aanleg en Onderhoud. Jij draagt zorg voor de sturing en beheersing van middelgrote integrale contracten in de exploitatie-, beheer- en onderhoudsfase. De projecten of contracten kenmerken waar jij aan werkt zich door een gemiddeld afbreukrisico (technische/veiligheidskritische en/of politiek/ bestuurlijk).

Je houdt je bezig met contractvoorbereiding, -aanbesteding en –uitvoering. De inkoopstrategie en geldende kaders en richtlijnen vertaal je in het contract. Ook voer je (verplichte) meerwaardetoetsen en marktscans uit. Je zoekt veelvuldig naar afstemming met zowel jouw opdrachtgever als met leveranciers en zorgt ervoor dat er overeenstemming wordt bereikt over de inhoud van het contract. Knelpunten zie je aankomen en je zorgt voor afstemming met de betrokken stakeholders (vooral marktpartijen). Zo nodig spreek je leveranciers aan op het (niet) nakomen van contractafspraken. Je voert systeemtoetsen, procestoetsen en producttoetsen uit. Je besluit over eventuele tekortkomingen. Je zorgt ervoor dat er besluitvorming plaatsvindt over het al dan niet toekennen van kortingen, boetes en bonus/malus. Je analyseert risico’s en adviseert hierover naar betrokken voordat een contract wordt afgesloten. Je ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. Tot slot zorg jij ervoor dat uitvoeringswerkzaamheden worden beheerst door te sturen op tijd, geld, kwaliteit en risico’s betreffende hetcontract.

Samen met anderen
Je draagt zorg dat betrokken stakeholders gewenst en tijdig beïnvloed worden. Je moet veelvuldig afstemmen met jouw projectteam over inhoudelijke resultaten met meerdere stakeholders.

Elke dag beter
Je stuurt op kwaliteitsborging en deelt actief kennis en ervaringen en zorgt dat de PDCA-cyclus wordt toegepast en verbeteringen worden aangestuurd. En je zorgt voor verbeteringen in het inkoop- en contractmanagement proces.

Functie eisen

-VCA certificering
-WO werk en denkniveau
-Je hebt aantoonbare kennis van ISO 9001, SCB.
-Je hebt kennis van o.a. risicomanagement, SE, projectbeheersing, kwaliteitsnormering,
-Je hebt kennis van inkoopcontractering, relevante contractmodellen (bijvoorbeeld DSC, prestatiecontracten, ingenieursdiensten-contracten) en aanbestedingswetgeving.
-Je hebt kennis van de van toepassing zijnde informatiesystemen.
-Je hebt aantoonbare kennis en ervaring (indicatief 3-5 jaar) op het gebied van contractmanagement
-Je hebt aantoonbare inhoudelijke kennis in relatie met meerdere contractvormen
-Aantoonbare ervaring (indicatief 3-5 jaar) in het leidinggeven aan teams.
-Je hebt kennis van het IPM model

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-03-2016 15:07
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten