Manager (integrale) Programmabeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nog onbekend
Reacties
2
Bekeken
603
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

26-3-2016

Einddatum

25-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-3-2016 om 17:00 uur

Jij bent verantwoordelijk voor de sturing en advisering op onderdelen van het integrale programmabeheersing. Je werkt vanuit het Programmabureau ter ondersteuning van de Programmaraad. Door het organiseren van de programmabeheersprocessen zorg jij dat het programmateam de grote, multidisciplinaire, complexe (deel)programma’s en projecten gestructureerd kan beheersen. Hiervoor zorg je voor het inventariseren, analyseren, vaststellen en monitoren van beheersmaatregelen op het totale (programma)beheersingsproces Je zorgt dat volledige en juiste managementinformatie tijdig wordt aangeleverd. Je geeft tactische en strategische adviezen en informatie op het gebied van programmabeheersing en stemt deze af met de lijnorganisatie. Specifiek wordt je ingezet op de inrichting en implementatie van het raakvlakkenmanagement en scopemanagement in het programma. Daarnaast verleen je algemene programmabeheersingsondersteuning op het vlak van digitalisering. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen van voortgangsrapportages, financiële overzichten, etc.

Samen met anderen
Nauwe samenwerking met je collega's is voor jou erg belangrijk. Je werkt in een interorganisationeel programma en ondersteund vanuit het Programmabureau het totale programma. Daar voel je je lekker bij. Je weet een grote diversiteit aan stakeholders van de overheid en uit de markt te beïnvloeden over het belang van programmabeheersing, ook al hebben zij soms tegengestelde belangen. Ook weet je bij hen draagvlak te creëren over te nemen beheersmaatregelen in een politiek gevoelige context. Je onderhoudt een netwerk met relevante contacten.

Elke dag beter
Je draagt bij aan richtinggevende standaarden en zorg je dat deze zijn afgestemd en voorgedragen voor de werkwijze. Ook adviseer je over verbeteringen en standaardisering van het gehele werkproces vanuit de invalshoek van programmabeheersing en zorgt dat deze verbeteringen geïmplementeerd worden. Je bent innovatief en ontwikkelt oplossingen en/of aspecten binnen je vakgebied. Natuurlijk zorg je ook dat jouw innovatieve ontwikkelingen bruikbaar geïmplementeerd worden binnen het werkproces. Tot slot deel je jouw kennis en ervaring binnen en buiten het programma.

Functie eisen

-De kandidaat vervult totaal niet meer dan 36 uur per week bij Rijkswaterstaat.
-Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van Informatie voorziening, Technische Bedrijfskunde of een vergelijkbare richting.
-Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring van projectmanagement en/of programmabeheersing en bent bekend met ondersteunende programma’s als Prince2.
-Je hebt kennis van complexe contractvormen en ervaring met inkoopcontracten zowel binnen als buiten RWS.
-Je hebt gedegen kennis van raakvlakmanagement en scopemanagement.
-Je hebt kennis van relevante programmamanagementmethoden en -technieken.
-Je hebt 5 tot 7 jaar aantoonbare ervaring met integrale programmabeheersing binnen grote multidisciplinaire programma’s in een politiek bestuurlijke omgeving.
-Je hebt ervaring met digitaliseringstrajecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  24-03-2016 21:32
  Plaats
  Berkel en Rodenrijs

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-03-2016 15:46
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten