Applicatie Manager

Intermediair
Kei Uitzendbureau
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
438
Status
Gesloten
Referentie
Applicatie Manager 20160324

Afrondingstoelichting

Termijn voor de procedure is afgerond. Procedure nu definitief afwachten.


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

De applicatiemanager is een resultaatgedreven collega die beschikt over voldoende kennis van alle relevante BI componenten: businessanalyse, dataextractie (ETL), dataontwerp en eindgebruikersfunctionaliteit. Hij/zij communiceert gemakkelijk met business- en meer technisch geschoolde collega’s binnen en buiten de verschillende Business Intelligence Competency Centers (BICC’s). Beschikt over een proactieve houding richting opdrachtgevers en collega’s in het ontwikkelteam, denkend vanuit de mogelijkheden (in plaats van de beperkingen) van data en techniek en rekening houdend met de planning en consequenties voor de lange termijn.

Doelstelling: Een multidisciplinair team samenstellen op basis van de DevOps methodiek waarbinnen alle relevante disciplines nauw samenwerken.

Verantwoordelijkheden: De applicatiemanager is verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden: Inhoudelijke aansturing van het ontwikkelteam van 15 personen (de applicatiemanager moet het inhoudelijke overzicht houden. De inhoudelijke informatie dient hij/zij zelf proactief bij de business te verkrijgen). Verantwoordelijk voor, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en op te leveren eindresultaat. Professionaliseren van de werkwijze van het BICC.

Vakmatige taken: End to end realisatie van informatieproducten, conform gegeven richtlijnen, architectuurstandaarden en kwaliteitseisen. End to end betekent vanaf de initiële vraag tot aan het punt waar de producten in technisch beheer worden genomen, en functioneel beschikbaar worden gesteld aan gebruikers. Inclusief het begeleiden van opleidingen aan eindgebruikers waar nodig. Opstellen en bewaking van de (multisprint)planning. Afstemming met de opdrachtgever, andere productowners en belanghebbenden en het managen van verwachtingen van de opdrachtgever. Organiseert de ontwikkeling in afstemming met andere afdelingen, productowners en organisaties van ICT oplossingen.

Leidinggevende taken: Inhoudelijke aansturing van het ontwikkelteam van 15 personen (de applicatiemanager moet het inhoudelijke overzicht houden. De inhoudelijke informatie dient hij/zij zelf proactief bij de business verkrijgen). Zorgen voor een optimale inzet van het ontwikkelteam.

Contacten: Afstemming met de opdrachtgever, andere productowners en belanghebbenden.

Relevante BI opleidingen gevolgd (minimale eis is dat de je bent opgeleid in het BI framework). HBO of academisch denk- en werkniveau met een business gerelateerde achtergrond. Minimaal 3 jaar ervaring met het aansturen van een team van minimaal 10 personen in een BI omgeving. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ervaring als applicatiemanager/product owner in een overheidsfunctie. Ervaring in managementfuncties in de BI omgeving. Competenties: maatschappelijke oriëntatie, organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, coachen, organisatievermogen, klantgerichtheid, netwerkvaardigheid, systeemdenken.

Functie: vanaf 27 06 2016 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) t/m 31-12-2016 voor 36 uur per week. Er is een optie tot verlenging. Je start in Meppel later wordt het Zwolle. De intakes zullen plaatsvinden op dinsdag 19 april (andere datum is niet mogelijk).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-03-2016 12:36
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten