Regisseur Asset Management

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Kampen
Reacties
0
Bekeken
345
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-04-2016

Einddatum

31-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

29-03-2016 om 18:00 uur

Het project Ruimte voor de Rivier lisseldelta is een samenwerkingsproject tussen Rijkswaterstaat (RWS) en Provincie Overijssel. De doelstelling van het project is waterveiligheid: een waterstandsdaling bij Zwolle bij maatgevend hoogwater. Het project is onderverdeeld in drie projectdelen: de zomerbedverlaging beneden IJssel, de aanleg van
lisseldelta Zuid (Reevediep) en het onderhoud aan de beneden IJssel. Het aanlegproject bevat een belangrijke industriële automatiseringscomponent (inlaatwerk, recreatiesluis, keersluis en aanpassing schutspuisluis). Het project is op de markt gezet met een D&C contract met BVP-elementen zoals een gedeeld risicodossier en weekly reports.

Bij het project zijn zes toekomstige beheerders betrokken. Deze beheerders zijn vanaf de planstudie geconsulteerd over hun wensen en eisen. Met alle toekomstige eind beheerders zijn overeenkomsten afgesloten. Ook tijdens de uitvoering zijn zij nauw betrokken. Deze nauwe samenwerking wordt gecontinueerd tot en met de overdracht. Het project wordt in vijf mijlpalen opgeleverd en verdragen. Bij iedere mijlpaal zijn meerdere eindbeheerders betrokken die in de betreffende mijlpaal objecten overgedragen krijgen.

Recent is besloten de scope van het project lisseldelta uit te breiden met fase 2. Dat betekent dat naast de al in gang gezette ontwikkelingen door diverse partijen (Provincie Overijssel, Provincie Flevoland, Waterschap Zuiderzeeland en Rijkswaterstaat Midden-Nederland) extra onderdelen realiseren die bijdragen aan de functionaliteit van lisseldelta-Zuid (het Reevediep). De onderdelen die door Rijkswaterstaat Midden- Nederland worden gerealiseerd moeten worden geïntegreerd met het lopende Iisseldelta project.

Werkzaamheden

 • Adviseren projectteam over V&V proces ( Inclusief van Industriële Automatisering (De Preliminary Design Review (PDR), de Critical Design Review (CDR), Factory Acceptatie Test (FAT), Site Acceptatie Test (SAT) en Site Integration Test (SIT) etc.);

 • Adviseren projectteam over 5E; - Werkzaamheden om overdracht van project naar eindbeheerder RWS MN goed te laten verlopen. Hiertoe .. input RWS MN coordineren en zorgdragen voor een Beschrijving functie goede informatieoverdracht van project (OG en ON) naar RWS MN en vice versa. Tevens dient in het kader van het toevoegen van fase 2 onderdelen aan het project afgestemd te worden met RWS MN;

 • Inhoudelijke bijdrage leveren aan 5CR toetsen;

 • Actieve bijdrage leveren aan risicomanagement vanuit eigen specialisme;

 • Informele afstemming met opdrachtnemer onderhouden.

Functie eisen
Master / Doctoraal studie afgerond

 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van verificatie . en validatie (inclusief Industriële Automatisering)

 • Je hebt kennis op het gebied van assetmanagement

 • Je hebt kennis van 5CR en risicomanagement

 • Je hebt kennis van de RWS-objecten/areaal, de RWSw erkprocessen en de relevante kennisvelden.

 • Je bent succesvol in het coördineren van en afstemmen over projecten.

 • je hebt ervaring in de uitvoeringsfase van waterbouwkundige projecten (>€50 miljoen) in het rivierengebied

 • je hebt ervaring in het werken aan opdrachtgeverskant met UAV-GC contracten en systeemgerichte contractbeheersing

 • Kennis van de Landelijke Brug en Sluizen Standaard (LBS kaders van RWS).

 • Kennis van werktuigbouwkundige en elektrotechnische processen en systemen die spelen bij waterbouwkundige kunstwerken

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten