Inkoopadviseur Advies en Beheer (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
902
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

18-4-2016

Einddatum

18-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-4-2016 om 9:00 uur

Het team inkoop van de afdeling Advies en Beheer van de Gemeente is op zoek naar een Senior Inkoopadviseur. De Senior Inkoopadviseur gaat meedraaien in het team van de zittende senior inkopers en gaat zelfstandig een aantal (Europese) aanbestedingen begeleiden. Het werkveld, diensten én leveringen, is breed. De Senior Inkoopadviseur begeleidt zelfstandig inkooptrajecten van eenvoudig ('meervoudig onderhands') tot matig complex, door de gehele organisatie heen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, energiek en communicatief vaardig persoon die door zijn inhoudelijke kennis van het totale inkoopproces in staat is samen met de klant en het team inkoop aanbestedingstrajecten tot een goed einde te brengen. Hiernaast helpt de Senior Inkoopadviseur het team inkoop en de organisatie bij de volgende stap in de professionalisering van de inkoop. De kandidaat dient naast flexibiliteit en organisatiesensitiviteit, over een uitstekend analytisch vermogen te beschikken en profesioneel om te kunnen gaan met weerstand en verandermanagement. Ook dient de kandidaat een teamplayer te zijn en te acteren binnen de reeds uitgezette kaders en inkoopprocessen.

Als Senior Inkoopadviseur weet je op basis van je gedegen tactische inkoopkennis snel door te dringen tot de kern van de situatie en ben je van daaruit in staat om systematisch vragen en problemen te onderzoeken en te benoemen waarbij je relevante informatie weet te ontleden en het verband weet te leggen tussen oorzaak en gevolg (Kennis en Analytisch vermogen).
Je presenteert ideeën en feiten op overtuigende wijze en weet de instemming m.b.t. een standpunt te verkrijgen van anderen binnen de organisatie (Overtuigingskracht). Daarnaast zorg je voor heldere, concrete en meetbare doelstellingen en je maakt daarover duidelijke afspraken waarbij je zicht houdt op de voortgang van de werkzaamheden en daarover ook rapporteert ( Resultaatgerichtheid). Tenslotte ontwikkel en onderhoudt je de contacten met collega's, klanten, vakgenoten en (externe) relaties met als doel de afgesproken resultaten te behalen (Contactuele effectiviteit).

Functie eisen

werkervaring van minimaal 3 jaar, in de afgelopen 5 jaar, op inkoopgebied bij de overheid
werkervaring van minimaal 4 Europese aanbestedingen (binnen Aanbestedingswet 2012). Openbare en niet openbare procedure, die zelfstandig zijn uitgevoerd, waarvan minimaal 2 aanbestedingen diensten betroffen.
tenminste een afgeronde HBO opleiding èn in bezit van Nevi 2 of gelijkwaardig.
werkervaring met 'emvi-technieken'.

Wensen

ervaring met BVP.
werkervaring met het begeleiden van aanbestedingen binnen een gemeente.
werkervaring in het (mee)schrijven van documenten voor besluitvormingsprocedures.
ervaring met duurzaam en circulair (C2C) inkopen.
op de hoogte zijn van recente en aankomende (2016) ontwikkelingen op juridisch gebied van inkoop en aanbestedingen.

Competenties

  • Analytisch vermogen

  • Kennis

  • Overtuigingskracht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten