Salarisadministrateur (key-user salaris software)

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
24-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Rotterdam
Reacties
3
Bekeken
1213
Status
Gesloten
Referentie
O160064

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Intussen is er een passende invulling gevonden voor deze opdracht, deze opdracht is hierdoor niet meer vacant.

Met vriendelijke groet,
Dorris van Duijn
InterimWorX Salarisadministrateurs


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur (key-user salaris software | 24 uur/week), die ook zorg draagt voor het functioneel beheer van de salarissoftware.

Werkzaamheden

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de salarisadministratie. Je verzamelt informatie ten behoeve van de betalingen van salarissen, inhoudingen, premies en belastingen. Je registreert en verwerkt de salarisgegevens en maakt ze gereed voor verwerking. Je voert controles en eventuele correcties uit. Je verzorgt betalingsopdrachten voor de salarisbetaling en voor de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Je onderhoudt contacten met het UWV, de belastingdienst en het pensioenfonds. Je werkt nauw samen met de collega’s van de personeels- en salarisadministratie.
Hiernaast draag je zorg voor het functioneel applicatiebeheer en de meest optimale inrichting van de salarissoftware (Youforce). Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beheer, voor het juist en tijdig verloop van de doorvoer van gewenste wijzigingen en doet voorstellen voor verbetering. In dit kader voer je acceptatietesten uit en implementeer je nieuwe (versies van) applicaties. Ook stel je gebruikershandleidingen op. Je schakelt zo nodig de afdeling ICT of de software leverancier.

Kandidaatsprofiel
Je bent een zelfstandige en resultaatgerichte collega, die graag en goed samenwerkt. Je bent in bezit van tenminste PDL en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je denkt in processen en hebt een bovengemiddelde interesse in software. Ervaring met Youforce is noodzakelijk.

Aanbod

Een interim opdracht voor 24 uur tot en met december 2016. Deze opdracht is in te vullen op basis van zelfstandigheid of een projectcontract bij InterimWorX.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  25-03-2016 09:05
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 08:34
  Plaats
  Putte

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-04-2016 10:07
  Plaats
  Leeuwarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten