Project manager vastgoed

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Den Bosch
Reacties
2
Bekeken
876
Status
Gesloten
Referentie
D7012

Afrondingstoelichting

Beste heer Langendijk en Klutman,

ik heb vandaag contact gehad met de gemeente, omdat onze account geblokkeerd was om kandidaten aan te kunnen bieden. Dit hebben zij gedaan omdat wij (nog) niet NEN 4100 gecertificeerd zijn en geen G- rekening hebben.
Dat klopt als beginnend bureau hebben we dat nog niet, dat betekent dat we u niet kunnen aanbieden, ondanks de CV's. Ik adviseer u om via freelance uw CV aan te bieden bij onze concurrent, zoekend met trefwoorden: projectmanager vastgoed komt u daar terecht, zojuist gechecked.

Ik vind dit heel vervelend, mag ik u daarom nog een advies geven over uw CV's nl zorg dat er minimaal 1 referentie instaat en geef aan welke projecten Europeesch aanbesteed zijn en welke onder de contract vorm D&C en M gerealiseerd zijn.

Mijn oprechte excuses,

Ronald Heijnen
06-33 00 48 39
Detabem


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Start

15-4-2016

Eind

15-10-2016

Optie

2x 6 mnd verlengen

Uren

24 u/ wk

Indienen CV+ uurtarief (max € 75 klant eis) : 8-4-2016

Gesprekken: 21-4-2016

Voor een klant van ons is Detabem op zoek naar de volgende personen

Opdrachtomschrijving

De afdeling Maatschappelijk Vastgoed (MV) treedt als eigenaar op van een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille welke hoofdzakelijk bestaat uit onderwijs, cultuur en welzijn panden en kent een grote diversiteit. De afdeling verzorgt het onderhoud, beheert panden en voert bouwmanagement voor renovatie- en nieuwbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers
In het kader van een aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten zijn wij op zoek naar een projectmanager die zorgt draagt voor de tot standkoming van deze projecten. De projectmanager moet daarbij in staat zijn om het gehele bouwproces te initiëren en aan te sturen. Verwacht wordt dat de bouwmanager alle initiatieven voor het slagen van deze projecten neemt en daarvoor gebruikt maakt van de werkprocesssen en hulpprogramma’s die daarvoor op de afdeling MV in gebruik zijn.
In deze rol ben je het primaire aanspreekpunt voor de opdrachtgever van de projecten.

Kandidaatomschrijving

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring op het gebied van bouwmanagement en is in staat om complexe projecten vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering tot een goed eindresultaat te brengen. Daarbij moet hij/zij kunnen adviseren op het gebied van de aanpak, keuze bouwproces, aanbestedingsprocedure, communicatie etc.

Gespreksplanning

Toelichting op rooster

De projectleider moet flexibel inzetbaar zijn tot aan maximaal 36 uur per week. Die flexibiliteit is een hard vereiste omdat een deel van de opdrachten nog niet 100% zeker is, maar bij akkoord wél door dezelfde persoon moet kunnen worden uitgevoerd. De 24 uur zoals vermeld zijn gegarandeerde uren.

Opleiding

HBO bouwkunde, bouwprojectmanagement of gelijksoortige relevante opleiding

Werkervaring

Minimaal 5 jaar werkervaring voor opdrachtgevers/organisaties (profit/ non-profit) op het gebied van bouwprojectmanagement. Werkervaring met projecten welke op basis van Design & Build zijn uitgevoerd. Minimaal één referentieproject op te geven.
Referentie vereist

Competenties

Projectmatig kunnen werken, succesvol samenwerken, resultaatgericht, teamspeler, klantgericht, goede mondelinge en schriftelijke communicatie, analytisch vermogen. Het kunnen vertalen van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie in concrete maatregelen in de projecten.

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte
◦Geheel ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring
◦HBO diploma bouwkunde of (bouw)projectmanagement

Aanleveren na gunning
◦VAR verklaring

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 30 %

Gesprekkenronde

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Weging: 30 %

Gewenst opleidingsniveau

HBO Bouwkunde, hoger bouwprojectmanagement of gelijksoortige relevante opleiding Weging: 5 %

Gewenste werkervaring

Meer dan 5 jaar werkervaring voor opdrachtgevers/organisaties (profit/ non-profit) op gebied van bouwprojectmanagement. Weging: 10 %

Gewenste competenties

Aantoonbare kennis van opstellen programma van eisen, aanbestedings- en organisatievormen zoals Design, Build en Maintain, kostenbewaking, contractering, etc. Weging: 10 %

Overige wensen

Aantoonbare ervaring als bouwprojectmanager met - een Design & Build bouwproces - scholenbouw - nationaal en Europees aanbesteden - duurzaamheid Weging: 15 %

U krijgt altijd een reactie van ons!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-03-2016 14:33
  Plaats
  Velserbroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-04-2016 13:53
  Plaats
  Huissen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten