Systeem Designer

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
1186
Status
Gesloten
Referentie
KPN12372DdB

Omschrijving

Voor KPN zijn wij op zoek naar een Systeem Designer.

KPN Critical Communications(KCC) draagt bij aan een veiligere samenleving. Dit doen wij door te verbinden, juist wanneer elke seconde telt. KPN is in staat onder alle omstandigheden de eindregie te voeren over het ontwerpen, testen, installeren, beheren en herstellen van vitale communicatiesystemen en infrastructuur. Onze klanten zijn onder meer de ministeries van Veiligheid en Justitie, Defensie en hun onderliggende domeinen, en bedrijven in de maritieme, transport- en industriesector.

Om ons team tijdelijk te versterken zoeken wij een technisch consultant voor de maritieme sector. Voor de maritieme sector ontwikkelen en leveren wij communicatiesystemen in havens, bij bruggen en bij sluizen ten behoeve van communicatie tussen schepen en de bedienaars in de meldkamers. Onze klanten zijn Rijkswaterstaat, provincies, havenbedrijven en gemeenten.

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de PMR (private mobile radio) communicatiesystemen voor onze maritieme klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het technisch uitvoeren van de opdrachten.

Functie eisen

-Afgeronde HBO opleiding
-Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de Maritieme sector – PMR technologie

-Systeemkennis: PMR en VAF communicatie systemen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten