Cordova database expert

Opdrachtgever
Sam V
Geplaatst op
26-03-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
1544
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie, ik heb je reactie en CV met interesse gelezen. Echter ben ik via andere wegen in aanraking gekomen met een freelancer qua specialistische database kennis net iets beter aansluit op de vraag.

Met vriendelijke groet,
Sam Verkoelen


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een lopend project ben ik opzoek naar specifieke kennis om een grote hoeveelheid data (ca 4 tabellen met ca 100k regels) offline beschikbaar te maken in een mobiele applicatie (HTML5/Cordova).

Er zijn verschillende storage opties (websql, sqllite, etc...). In eerste instantie ben ik opzoek naar advies wat de beste keuze zal zijn voor ons project. Wellicht later het ontwikkelen van javascript functionaliteit waarmee andere ontwikkelaars kunnen werken met deze data.

Het doel is om de (kostbare) data offline veilig te stellen in afwachting van een dataverbinding. Zodra deze verbinding er is zal alles naar een server verstuurd worden.

Ons kantoor is in het centrum van Utrecht. Voorafgaand aan het adviesgesprek/werkzaamheden zal er een NDA getekend moeten worden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-03-2016 13:11
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten