Financial Risk Manager kredietrisico ai

Opdrachtgever
HeadSearch
Geplaatst op
25-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Sittard
Reacties
1
Bekeken
1965
Status
Gesloten
Referentie
HSFI-635 Financial Risk Manager

Afrondingstoelichting

Beste Carmelo,

Dank voor je reactie en inspanningen. CV sluit echter niet lekker aan op de opdracht, m.n. omdat wij op zoek zijn naar een Risk Manager die vanuit een marketing/productmanagement kant met een kritische blik kan kijken naar de risico’s. Een beleidsmaker, die risico’s voorziet en meedenkt over het door ontwikkelen van financiele producten. Het gaat dus echt om ondersteuning lijnmanagement v.w.b. risico's bij dealmaking!

Je zit zelf aan de zijde van creditmanagement / kredietverstrekking, een ander speelveld. Doen zich beter passende opdrachten voor dan contactik je graag opnieuw. Dank voor je tijd en aandacht.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Financial Risk Manager kredietrisico ai
Start A.S.A.P. duur 3 maanden, met optie op verlenging
Inzet is voltijds 40 uur per week, 4 * 9 uur mag ook. Locatie Limburg/Sittard

Opdracht

Als Financial Risk Manager ben je je bewust van de financiële risico’s die de bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om de business te ondersteunen bij het identificeren en het beheersen van deze risico’s, met focus op het kredietrisico, en weet hier richting aan te geven. Binnen het Financial Risk team ben jij als Financial Risk Manager belast met alle zaken rondom kredietrisico. Je zorgt voor het op- en vaststellen van het beleid en de kaders op grond van kredietrisico, waarmee de business haar risico’s kan beheersen. Je maakt uitgebreide analyses over de portefeuilles van het vakgebied. Hiermee ondersteun, monitor en adviseer je de business (managers)

Vereisten

Betrokken, kritisch, analytisch en nieuwsgierig; je overziet het grotere geheel. Je weet hoe cijfers tot stand komen en weet deze juist te interpreteren. Je weet wat er speelt (kent de business). Je bent communicatief vaardig en weet vertrouwen te winnen en krediet op te bouwen op basis van inzicht en ex-ante advies. Aantoonbaar enkele jaren ervaring binnen financial risk management is een must.

Interesse

Ben je ruim ervaren en direct inzetbaar als credit risk manager dan zien wij zeer belangstellend uit naar je gewaardeerde reactie.

PS
Indien je zelf niet beschikbaar bent, dan stel ik het uiteraard zeer op prijs als je iemand uit je netwerk wilt aanbevelen die je wellicht een plezier doet met deze ad interim opdracht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-03-2016 19:46
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten