Hoofd Technische Dienst

Opdrachtgever
Mekano Industrial bv.
Geplaatst op
26-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
63
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
845
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever uit de voedingsmiddelenindustrie (omgeving Rotterdam) zoeken wij een interim Hoofd Technische Dienst. De TD bestaat uit een aantal monteurs en is verantwoordelijk voor het in stand houden van het machinepark, het preventief- en correctief onderhoud en voor projecten omtrent noodzakelijke modificaties. Het rapporteren over de technische KPI's, het budgetbeheer en het doen van concrete verbetervoorstellen behoren eveneens tot de opdracht.

We zoeken iemand met leidinggevende ervaring en met recente werkervaring binnen de Food. (procesinstallaties) en minimaal een afgeronde HBO opleiding, liefst in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. Vanwege het interim karakter is het ook noodzakelijk dat je ervaring hebt met verbetermethodieken, opstellen van onderhoudsplannen en met projectmatig werken.

De start vindt bij voorkeur plaats in April en de duur zal tussen 3 en 6 maanden zijn, liefst 40 uur per week. Incidenteel vraagt deze opdracht van je, om in de avonden en weekenden te werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    19-04-2016 13:41
    Plaats
    Helmond

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten