Geotechnisch Specialist Waterkeringen (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Heerhugowaard
Reacties
0
Bekeken
329
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-4-2016

Einddatum

1-4-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-32

Sluitingsdatum

31-3-2016 om 18:00 uur

Doelstelling: De uitvoering en begeleiding van geotechnische werkzaamheden in het kader van het toetsen van waterkeringen, het voorbereiden (ontwerpen) van dijkversterkingen, en de realisatie van de dijkversterkingen.

De geotechnisch specialist waterkeringen functioneert binnen de toets- en versterkingswerken voor de regionale en primaire waterkeringen. De volgende werkzaamheden worden voorzien:

Draagt resultaatverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de technische resultaten binnen toetsing- en verbeterprojecten van waterkeringen op het gebied van geotechniek en geohydrologie;
Adviseert en stemt af met opdrachtnemende ingenieursbureaus en aannemers over technische uitvoering van geotechnisch grondonderzoek, toetsing en verbetering van waterkeringen;
Coördineren van de archivering van de grondonderzoeksresultaten;
Het toetsen en ontwerpen van waterkeringen;
Het uitvoeren van geotechnische berekeningen;
Opstellen van toets- en ontwerprapportages (geotechische aspecten binnen toets- en verbeteringsplannen);
Samenwerken met en het begeleiden van medewerkers van HHNK; bij het toetsen van waterkeringen, uitzetten van geotechnisch onderzoek en functioneel werken met GIS.
De geotechnisch specialist is resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit en bruikbaarheid van de geotechnische onderzoeken en geotechnische analyses (ontwerp en/of toetsing) binnen de projecten waaraan hij/zij is toegewezen. De geotechnisch specialist moet erop toezien dat interne en externe technische richtlijnen binnen de projecten naar behoren zijn toegepast.

Functie eisen

minimaal erkende, afgeronde HBO opleiding in civiele techniek of fysische geografie.
minimaal 5 jaar werkervaring als geotechnisch specialist met geotechniek binnen het werkveld waterkeringen conform dit profiel (toetsing en ontwerpen).
ervaring met het werken met technische leidraden voor het toetsen (leidraad toetsen op veiligheid regionale waterkeringen) en verbeteren (handboek ontwerpen en verbeteren van boezemkaden) van waterkeringen in de afgelopen 5 jaar.
technisch- inhoudelijke en praktische kennis met D-Series (software Deltares) conform dit profiel, aan te tonen door minimaal in 5 projecten te hebben toegepast.
kennis en ervaring met het voorbereiden en uitzetten van geotechnisch onderzoek, conform dit profiel, aan te tonen door minimaal in 5 projecten te hebben toegepast.
conform dit profiel, werkervaring in minimaal 5 projecten op het gebied van toetsen en verbeteren van waterkeringen.
werkervaring in minimaal 3 dijkversterkingsprojecten met toetsende rol in contractvoorbereiding en realisatiefase.
werkervaring met het opstellen van toetsrapportages (leidraad toetsen op veiligheid regionale waterkeringen) en geotechnische ontwerpen binnen de dijkverbeteringsplannen.

Wensen

werkervaring met de opbouw van de ondergrond van het beheergebied van HHNK en (waterkerings)objecten.
werkervaring met het toetsen van ontwerpen van constructies als damwanden/ kwelschermen in dijkversterkingsprojecten en kennis met het oneindige elementen model (Plaxis).
werkervaring met waterkeringen waarbij de grondopbouw deels uit veen bestaat.

Competenties

Resultaatgericht, kritisch, omgevingsbewust, analytisch vermogen, teamspeler. Proactief, daadkrachtig, uitstekende (schriftelijke en mondelinge) communicatieve en contactuele vaardigheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten