Adviseur arbeidsveiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht en omgeving
Reacties
0
Bekeken
439
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-4-2016

Einddatum

31-3-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

1-4-2016 om 17:00 uur

Als tweedelijns adviseur HRMO veiligheid en gezondheid, richt je je op de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van corporate HRMO-taken en op vraaggestuurde specialistische dienstverlening. Deze twee aspecten komen beide in wisselende dominantie voor.
Je bent gespecialiseerd op onderdeel arbeidsomstandigheden binnen het brede HRMO-vakgebied; de specifieke kennis betreft het domein veiligheid, met name veiligheid gericht op de arbeid en bezien van de integraliteit van alle 11 veiligheidsdomeinen bij RWS. Je geeft vorm en uitvoering aan de levering van de specialistische producten en (advies)diensten, passend binnen de thema’s en corporate kaders van de organisatie.
Dit doe je vraaggestuurd en zelfstandig. Daarnaast heb je allround kennis van je vakgebied en de ontwikkelingen hierbinnen. Je adviseert en begeleidt het management en je collega’s in de HRM-keten en je bent een volwaardig gesprekspartner voor je vakcollega’s binnen de organisatie. Ook speel je een rol in het tot stand komen en toetsen van risico inventarisaties en in monitoring en analyse van en advisering over de ontwikkelingen op je vakgebied, als ook over de samenhang met andere veiligheidsdomeinen. Je doet voorstellen voor kaderontwikkeling. Je voert de projectleiding of regie over activiteiten; waar nodig vanuit de markt of van andere shared service-organisaties.

Als tweedelijns adviseur HRMO veiligheid en gezondheid werk je voor het management en voor collega’s uit de hele organisatie. Je zorgt voor verbinding met en werkt nauw samen met de eerstelijns HRM-adviseurs, de adviseurs integrale veiligheid en andere bedrijfsvoeringdisciplines. Gezamenlijk kom je tot een eenduidig en integraal advies. Ook zorg je voor goede inhoudelijke afstemming met relevante partijen in de keten, waar nodig ook binnen de primaire sector aanleg, beheer en onderhoud. Je weet management en collega’s te overtuigen en motiveren en bent hierbij omgevingsbewust.

Als tweedelijns adviseur HRMO veiligheid en gezondheid draag je iedere dag bij aan de verbetering van arbeidsomstandigheden door de advisering ten aanzien van jouw specialisme. Je bent een professional en draagt bij aan de professionalisering van het HRM-vak. Uiteraard initieer je en sta je open voor veranderingen en blijf je zelf continu in ontwikkeling.

De standplaats is Utrecht, maar de werkzaamheden zullen in Den Haag en door het hele land plaats vinden; waar mogelijk beperken we de reisbewegingen.

Functie eisen

-Je hebt de afgeronde opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK) en/of Arbeidshygiëne en bent geregistreerd en gecertificeerd als kerndeskundige.
-Je hebt brede kennis van het vakgebied en de ontwikkelingen daarbinnen.
-Je hebt inzicht in de organisatorische en inhoudelijke samenhang met andere vakgebieden en veiligheidsdomeinen.
-Je hebt ervaring met alle onderdelen van en rollen in het adviesproces: diagnose en onderzoek, analyseren, adviseren. Ook presenteren, evalueren, schriftelijk en mondeling rapporteren horen hierbij.
-Je hebt aantoonbare ervaring in relevante adviesfuncties.
-Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten