Adviseur Omgeving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
330
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

11-4-2016

Einddatum

24-2-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

1-4-2016 om 17:00 uur

Het Cluster Aansluitingen van Rijkswaterstaat (RWS) Projecten programma’s en Onderhoud (PPO), regio West-Nederland-Zuid zoekt een adviseur omgeving voor 2 dagen per week (16 uur).

Het Cluster Aansluitingen staat aan de lat voor de realisatie van 20-25 verschillende aanleg- en reconstructieprojecten uit verschillende programma’s. Grote en kleine projecten uit het Programma Aansluitingen en Beter Benutten, in planuitwerkingsfase, in voorbereiding en in uitvoering, al dan niet in samenwerking met en mede gefinancierd door verschillende stakeholders uit de regio. Dat maakt het werk binnen dit cluster uniek en uitdagend.

Het omgevingsteam is o.a. verantwoordelijk voor het interne en externe stakeholdermanagement, de conditionering, de communicatie naar de omgeving en uiteindelijk de overdracht van onderdelen van het project aan externe partijen t.b.v. het toekomstig beheer en onderhoud. De Adviseur Omgeving draait binnen het Cluster Aansluitingen mee binnen omgevingsteam onder aansturing van de Omgevingsmanager.

Taken en verantwoordelijkheden
 Wordt breed ingezet binnen het omgevingsteam.
 Ondersteunt de omgevingsmanager bij het oppakken van de omgevingstaken bij alle binnen het Cluster Aansluitingen voorkomende projecten tijdens de planvorming, voorbereiding, realisatie en overdracht.
 Ondersteunt de omgevingsmanager bij de samenwerking met de verschillende externe stakeholders voor het verkrijgen van de voor de realisatie van de projecten noodzakelijke klanteisen en overeenkomsten.
 Voert zelfstandig overleg met interne en externe stakeholders met als doel het realiseren van die onderdelen van het project waar omgevingsteam verantwoordelijk voor is. Houdt zich daarbij aan de vanuit RWS en het project uitgezette strategie en bewaakt daarbij het imago van RWS en het project.
 Draagt zorg voor een zorgvuldige archivering van alle informatie

Functie eisen

-VCA certificering

-Werk- en denk niveau: HBO+/WO

-Relevante werkervaring gedurende 2 tot 3 jaren in een vergelijkbare functie.
-Ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het gebied van omgevingsmanagement bij de voorbereiding en realisatie van wegenbouwprojecten.
-Ervaring met de RWS-organisatie is een pré.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten