Leerkracht Algemene Techniek

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
37
Op locatie
Leidschedam
Reacties
0
Bekeken
357
Status
Gesloten
Referentie
L0001

Omschrijving

Start

1-4-2016

Eind

17-7-2016

Uren

40 u/week

Tarief

Maximaal € 37,-/ uur incl reis/ verblijf kosten, ex BTW

Verlenging

Ja

Gesprek

Volgt

Indienen: 31-3-2016

Voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs (locatie Schakenbosch College) zoekt Detabem een leerkracht.
Vind jij net als wij dat iedere jongere waardevol is en talenten heeft? Horizon Jeugdzorg en Onderwijs is op zoek naar een leerkracht die Zeer Moeizaam Lerende jongeren met complexe gedragsproblematiek stimuleert om zelf de regie over hun leven te pakken. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Heb jij een onderwijsbevoegdheid (hbo-diploma tweedegraads bevoegdheid techniek of Leerkracht Basisonderwijs) en ervaring met onze doelgroep, ga dan de uitdaging aan en reageer!

Horizon is een dynamische organisatie waarin volop aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Onder begeleiding van mede-professionals op jouw locatie probeer je via de methodiek van Handelingsgericht Werken het meest optimale uit de leerling te halen. Door trainingen als Persoonlijk Meesterschap, Gezamenlijk Gezag en Veilig Vakmanschap werk je ook aan je eigen ontwikkeling, zodat je steeds voorbereid bent op de maatschappelijke veranderingen, die deze doelgroep en passend onderwijs met zich meebrengen.

Je geeft lessen waarin jongeren opgeleid kunnen worden tot assistent en leren installeren, monteren, onderhouden en repareren. Je leert hen met machines en gereedschap om te gaan en te onderhouden. Daarnaast is er aandacht voor materialenkennis en certificering. In jouw takenpakket zitten o.m. ook deelname aan overlegvormen, gesprekken met ouders, verslaggeving en bijdrage in het geïntegreerde behandelplan, waarin het onderwijsperspectief een belangrijke rol speelt. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school. Onze schoollocatie ligt binnen de behandelvoorziening Schakenbosch.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

CV

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word formaat van maximaal 5 pagina's A4.
In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Bij uw aanbieding dient alleen het cv (met eventuele referenties en motivatie) te worden toegevoegd.

Kandidaat beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
Minimaal 2 jaar werkervaring met Cluster 4, LVB of Cluster 3 doelgroep.
Meedraaien in verband met kennismaken wordt niet vergoed.

Met vriendelijke groet Detabem,u krijgt altijd een terugkoppeling van ons.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten