Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Omgeving Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
563
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 236 opdrachten

Omschrijving

Voor het team van Continuous Development CTM shop zijn wij op zoek naar een Scrum Master voor 2 dagen per week om de huidige manager van het team te ondersteunen ivm een tijdelijk project van deze manager.
Planning, team faciliteren, verzamelen van request for changes/issues, met de stakeholders uit de business prioriteiten bepalen en aanpassingen van de e-commerce omgeving zijn de belangrijkste werkzaamheden.
Planning technisch gezien zit één van de grootste uitdagingen in deze rol om de momenten te creëren dat het team daadwerkelijk bij elkaar is. Het team is namelijk niet dedicated 5 dagen per week aanwezig ivm de verschillende projecten die de teamleden hiernaast hebben. Het team bestaat uit 4 developers (die gezamenlijk voor iets minder dan 3 FTE op dit project werken. Het gaat om frontend en backend developers). Verder één key-user en de huidige projectmanager.

Duur van de opdracht is vermoedelijk tot het einde van het jaar, waarbij er steeds opdrachten van 3 maanden worden aangegaan.

Uitgebreider profiel op verzoek beschikbaar.

Must have: eCommerce ervaring in de Media of Telecom branche. Hier wordt specifiek op geshortlist, evenals beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is geen showstopper, maar geniet dus niet de voorkeur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  29-03-2016 15:32
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-03-2016 14:35
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten