Database Administrator

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Meppel (later Zwolle)
Reacties
1
Bekeken
341
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-04-2016 om 12:00 uur

De afgelopen decennia hebben de voormalige politiekorpsen informatie opgeslagen in vele verschillende, grotendeels regionale systemen. In sommige gevallen is deze data ook nog opgeslagen in een landelijke of regionaal datawarehouse. Een kleurrijk, complex en duur ICT-landschap.

Deze data is niettemin van groot belang voor het politiewerk. Om die reden is enkele jaren geleden begonnen met de bouw van één landelijk politie datawarehouse: de Basisvoorziening Informatie (BVI). De komst van de Nationale Politie heeft de wens naar het landelijk beschikbaar krijgen van data verder versterkt.

De ambitie is om regionale data bij elkaar te brengen zodat landelijke informatieproducten kunnen worden gerealiseerd. Deze ontwikkelingen zorgen voor een groeiende afhankelijkheid van de dienstverlening. De continuïteit is van groot belang en de gebruikerswensen nemen met de dag toe, net als de hoeveelheid data die opgeslagen wordt. Binnen de omgeving wordt continu projectmatig gewerkt aan de verdere functionele uitbreiding. Daarnaast is in 2013 een start gemaakt met een omvangrijk programma met als doel de omgeving zowel technisch als organisatorisch te moderniseren.

Binnen het laatste traject wordt gebruikgemaakt van de modernste technologie met als doel veel sneller dan nu het geval is bronnen te ontsluiten, te analyseren en te bevragen. Dit bevat naast een oplossing voor gestructureerde data tevens de mogelijkheid om ook ongestructureerde data (“big data”) te kunnen analyseren. Hiervoor wordt oa gebruikgemaakt van een Apache Hadoop cluster.

De Basis Voorziening Informatie (BVI) speelt in toenemende mate een cruciale rol in de informatievoorziening binnen de Nederlandse Politie. Informatie afkomstig van alle eenheden wordt centraal vanuit een geïntegreerde Business Intelligence (BI) omgeving beschikbaar gesteld aan de gehele organisatie. Gegeven de toenemende vraag naar nieuwe informatieproducten, is er behoefte aan een database administrator (dba) die kan functioneren in de ontwikkel- en productieomgeving.

Functie eisen

Opleiding

 • Minimaal een afgeronde en erkende HBO opleiding bij voorkeur met een ICT of informatica gerelateerde achtergrond.

 • Oracle SQL-expert gecertificeerd. (EIS)

Werkervaring

 • Minimaal 5 jaar ervaring in grote Oracle Datawarehouseomgevingen als dba in de afgelopen 7 jaar. (EIS)

 • Minimaal 5 jaar ervaring met Kimball, Inmon en Data Vault modellering in de afgelopen 7 jaar (EIS)

 • Ruime ervaring met I/O subsystemen, netwerkconfiguraties en hardware configuraties met Linux omgevingen.

 • Ruime ervaring met inregelen van monitoring voor Database, hardware en OS.

 • Ervaring binnen grote Oracle Datawarehouseomgevingen als dba - Ervaring met Kimball, Inmon en Data Vault modellering - Ervaring met I/O subsystemen, netwerk -en hardwareconfiguraties binnen een Linux omgeving - Ervaring met inregelen, monitoring voor Database, hardware en OS

Competenties

Communicatief
Team-player die ook zelfstandig kan werken
Flexibel en pragmatisch
Sterk analytisch vermogen
Proactief en resultaatgericht

WENSEN

 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. U dient in de toelichting aan te geven waar dit uit blijkt en middels een extra motivatie toe te lichten waar u deze ervaring heeft opgedaan.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring met I/O subsystemen en netwerkconfiguraties en hardware configuraties met Linux/Unix omgevingen.

 • Minimaal 5 jaar ervaring met inregelen van monitoring voor Database, hardware en OS.

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in grote organisaties (= minimaal 1000 gebruikers). Deze ervaring dient duidelijk te zijn benoemd in het CV van de kandidaat.

 • Minimaal een afgeronde en erkende HBO opleiding.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-03-2016 23:55
  Plaats
  rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten