HRM-adviseur Arbeidsvoorwaarden & Rechtspositie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
905
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

2-5-2016

Einddatum

2-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

5-4-2016 om 18:00 uur

In deze functie ben jij bent de partner van het lijnmanagement. Je gaat met name werkzaamheden verrichten voor de gemeente Leiden en daarbinnen de Clusters Participatie en Maatschappelijke Ontwikkeling (PMO) en Stedelijke Ontwikkeling (SO). Jij maakt op HRM gebied de verbinding tussen het management van de clusters waar je voor gaat werken, en je collega’s van Servicepunt71. Deze verbinding beperkt zich niet alleen tot de HRM afdeling zelf, maar ook naar de rest van de onderdelen van Servicepunt71. Je kunt dan denken aan de afdeling Financien, Inkoop of bv. Juridische zaken. De taken die je onder meer gaat uitvoeren zijn :
 Je adviseert gevraagd en ongevraagd ten aanzien van HR-zaken in een breder bedrijfsvoering perspectief.
 Je adviseert over complexere en/of afdelingsoverstijgende personele aangelegenheden en over organisatieontwikkeling en -veranderingen binnen de aangewezen clusters.
 Je zorgt voor de vertaling van vastgestelde kaders en strategische beleid van klantorganisaties naar concrete tactische beleidsvoorstellen en -instrumenten, zoals het uitrollen van strategische personeelsplanning en het invoeren van een gesprekscyclus.
 Je neemt initiatief en doet voorstellen om het begeleidings- en ondersteuningsproces van het specifieke HRM-werkterrein te verbeteren.
 Je bent verantwoordelijk voor HRM-dienstverlening en de klanttevredenheid binnen een aandachtsgebied. Op HRM-gebied ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor het management van de clusters PMO & SO en adviseer je integraal in samenwerking met je collega’s van andere service-eenheden.
 Je bent mede verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid.

De service-eenheid Human Resource Management (SE HRM) van Servicepunt71 is verantwoordelijk voor beheer-, advies- en expertmatige taken op het gebied van personeelsbeleid en organisatieontwikkeling. In dit kader verwachten opdrachtgevers enerzijds een vlekkeloze en foutloze uitvoering van beheertaken (bijvoorbeeld het voeren van een salarisadministratie en het opleveren van managementinformatie), maar ook een proactieve houding als het gaat om advisering over personeelsvraagstukken en nieuwe ontwikkelingen die op de gemeenten afkomen.

Functie eisen

Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding is een vereiste.
Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken, het opstellen van projectplannen en uitvoering geven aan implementatie.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt ruime ervaring met het begeleiden van organisatieontwikkeling-en verandertrajecten.
Je hebt ruime ervaring in complexe HRM-vraagstukken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-04-2016 11:56
  Plaats
  Boksum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-04-2016 10:45
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten