Projectmedewerker omgevingsmanagement

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
819
Status
Gesloten
Referentie
IGB62487892

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectmedewerker met ervaring in het projectmatig werken binnen ruimtelijke projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provincie. Ruim 1100 medewerkers werken bij de provincie op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooiere provincie voor ruim 2 miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling.

De afdeling Programmering is een van de 4 beraden binnen de provincie. Programmering is primair gericht om het coalitieakkoord uit te voeren. Met 350 collega’s werken ze samen aan de 7 kerntaken van de provincie: Ruimtelijke Ordening & Water, Milieu-Energie-Klimaat, Vitaal Platteland, Regionale Mobiliteit, Regionale Economie, Cultuur & Erfgoed en Kwaliteit Openbaar Bestuur.

U komt te werken binnen de vakgroep uitvoering gebiedsontwikkeling, waar met u 50 andere collega’s werken. Binnen het team wordt projectmatig gewerkt vanuit de opdrachten die de kerntaken voortbrengen. U werkt hierbij in multidisciplinaire teams bestaande uit projectleiders, juridisch / planologisch medewerkers, ecologen, stedenbouwkundigen, planeconomen, grondstrategen en specialisten op het gebied van proces & contractvormen.

U kunt op verschillende projecten binnen het team worden ingezet, maar u houdt u voornamelijk bezig met de rondweg Voorthuizen.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bereidt vergunningen voor, voor de uitvoering van de rondweg. Concreet betekent dat het aanvragen van hoofdvergunningen Natuurbeschermingswet en flora en fauna ontheffing.

 • U regelt uitvoeringsvergunningen voor werkzaamheden die vooruitlopend zijn op uitvoering door de aannemer kunnen worden uitgevoerd.

 • U ondersteunt bij de besluitvorming rondom de onteigeningsprocedure (Gedeputeerde Staten, Provinciale Staten besluitvorming en opstellen documenten voor de Kroon ter toetsing).

 • U levert input voor het aanbestedingscontract voor de onderwerpen inpassingsplan, flora en fauna, landschappelijke inpassing en alles wat vanuit de vergunningsporen aan verplichtingen is vastgelegd voor de rondweg. Alle eisen aan het systeem rondweg met de bijbehorende kwaliteit en onderbouwende documenten moeten op de thema’s die hiervoor zijn genoemd worden getoetst.

 • U bent verantwoordelijk voor de communicatie rond het project en kunt contacten opbouwen met de partijen die betrokken zijn bij het project vanuit rol als toezichthouder, vergunningverlener of belanghebbende.

 • U bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van producten van derden, de aansturing en afstemming van inhoudelijke activiteiten van de projectorganisatie en van derden, het inschakelen van deskundigen op specifieke terreinen, publicaties in het kader van de te volgen procedures en de voorbereiding en beheersing van de contracten met derden, inclusief de bijbehorende aanbestedingsprocedure.

 • U onderhoudt in zeer nauwe contacten met de bevoegde gezagen.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Planologie of een vergelijkbare afgeronde hbo-opleiding.

 • U hebt minimaal 2 jaar ervaring in het projectmatig werken binnen ruimtelijke projecten.

 • U hebt ervaring met de besluitvorming rondom de onteigeningsprocedure.

 • U hebt ervaring met het toepassen van de Wet ruimtelijke ordening.

 • U hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met gestructureerd en nauwgezet werken om er voor te zorgen dat het contract dat wordt opgesteld aansluit bij de verplichtingen vanuit het inpassingsplan en de vergunningen.

 • U hebt tussen 2009-2016 provinciale ervaring opgedaan in het projectmatig werken binnen ruimtelijke infrastructurele projecten.

 • U bent bij voorkeur in staat om een belanghebbende analyse te maken op basis van de beschikbare projectinformatie.

 • U kunt zelfstandig inschatten welke partijen en personen relevant zijn voor het vastleggen van klanteisen voor het contract en kunt bij hen de nodige informatie ophalen.

 • U hebt ervaring met het toepassen van de Algemene wet bestuursrecht in relatie tot het voorbereiden van vergunningen.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Arnhem

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 Hoe?:
Reageer vóór woensdag 6 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten