Adviseur omgeving

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
808
Status
Gesloten
Referentie
IGB62488057

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een adviseur omgeving met ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden bij de voorbereiding en realisatie van wegenbouwprojecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze uitvoeringsorganisatie bevordert de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op de weg en het water. Veiligheid, doorstroming, comfort en betrouwbare informatievoorziening zijn hierbij sleutelwoorden.

U bent werkzaam voor het cluster Aansluitingen van Rijkswaterstaat projecten programma’s en onderhoud (PPO). Het cluster Aansluitingen staat aan de start voor de realisatie van 20-25 verschillende aanleg- en reconstructieprojecten uit verschillende programma’s. Grote en kleine projecten uit het programma Aansluitingen en Beter Benutten, in planuitwerkingsfase, in voorbereiding en in uitvoering, al dan niet in samenwerking met en mede gefinancierd door verschillende stakeholders uit de regio.
Het omgevingsteam is onder andere verantwoordelijk voor het interne en externe stakeholdermanagement, de conditionering, de communicatie naar de omgeving en uiteindelijk de overdracht van onderdelen van het project aan externe partijen ten aanzien van het toekomstig beheer en onderhoud.

U draait binnen het cluster Aansluitingen mee binnen het omgevingsteam onder aansturing van de omgevingsmanager.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U wordt breed ingezet binnen het omgevingsteam.

 • U ondersteunt de omgevingsmanager bij het oppakken van de omgevingstaken bij alle binnen het cluster Aansluitingen voorkomende projecten tijdens de planvorming, voorbereiding, realisatie en overdracht.

 • U ondersteunt de omgevingsmanager bij de samenwerking met de verschillende externe stakeholders voor het verkrijgen van de voor de realisatie van de projecten noodzakelijke klanteisen en overeenkomsten.

 • U voert zelfstandig overleg met interne en externe stakeholders met als doel het realiseren van die onderdelen van het project waar het omgevingsteam verantwoordelijk voor is.

 • U houdt zich aan de vanuit Rijkswaterstaat en het project uitgezette strategie en bewaakt daarbij het imago van Rijkswaterstaat en het project.

 • U draagt zorg voor een zorgvuldige archivering van alle informatie.

Eisen

 • U beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.

 • U hebt relevante werkervaring gedurende 2 tot 3 jaren in een vergelijkbare functie.

 • U hebt ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het gebied van omgevingsmanagement bij de voorbereiding en realisatie van wegenbouwprojecten.    

 • U hebt ervaring met de Rijkswaterstaat organisatie.

 • U bent VCA-gecertificeerd.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Rotterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week, werkdagen zijn bij voorkeur maandag en donderdag. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2017, met optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 Hoe?:
Reageer vóór maandag 4 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten