Applicatiebeheerder/Trainee

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
31-03-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
407
Status
Gesloten
Referentie
190

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol Applicatiebeheerder/Trainee
Werkniveau Junior
Locatie Utrecht
Startdatum 13-04-2016
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 36 uur

VACATURE-INFORMATIE

De organisatie: Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ)

Toezien met vertrouwen en gezag
Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zorgt daarvoor. Met veel gevoel voor mensen die van de zorg gebruikmaken én voor hen die er in werken. Met een scherp oog voor de kwaliteit. Verantwoordelijk werk, soms zwaar, maar altijd inspirerend. Vaak ook in het brandpunt van de actualiteit.
Het is de opdracht van de IGZ om ervoor te zorgen dat alle patiënten zich met vertrouwen kunnen wenden tot de zorgaanbieders. Immers alle patiënten hebben recht op veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg. Een eervolle taak, van groot maatschappelijk belang. De IGZ houdt toezicht op vier domeinen: volksgezondheid, curatieve zorg, verpleging en chronische zorg en medische producten. Ze handhaaft 25 wetten en grijpt zo nodig in. Kwaliteitsverbetering van de zorg, het terugdringen van risico’s: daar gaat het om.
De IGZ doet er alles aan om haar medewerkers zo goed als mogelijk voor deze taak toe te rusten. Door te investeren in opleidingen, in arbeidsvoorwaarden, in ontplooiingskansen. Maar ook door de organisatie, processen en werkwijze te moderniseren en aan te passen aan veranderingen in de samenleving.
Bij de IGZ werken momenteel ongeveer 600 medewerkers. De IGZ heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.
De IGZ bevindt zich momenteel in een veranderproces waarbij het doel is om zowel de inhoudelijke kwaliteit van het werk te verbeteren als te komen tot een meer eenduidige werkwijze.

Beschrijving van de afdeling
Informatievoorziening is in toenemende mate van belang voor de IGZ. In het primair proces staat het verzamelen, verwerken, verrijken, beoordelen, produceren en publiceren van informatie centraal.
De afdeling I&I levert een essentiële bijdrage aan informatievoorziening, informatiemanagement & ICT. Het is een afdeling in opbouw. De afdeling is op weg om een afdeling te worden die regie voert op het beheer en ontwikkeling van ICT systemen. Deze worden gehost en onderhouden door andere partijen (waaronder overheidspartijen).

Daarnaast is op dit moment een programma gaande om het gehele ict landschap te vernieuwen: “IV van morgen”. Tegelijkertijd moet natuurlijk het huidige ict landschap blijven draaien.
Voor het functioneel beheer van het huidige landschap en het proces rondom aanvragen van toegang tot applicaties, nieuwe accounts e.d. zoeken we een junior functioneel beheerder. Daarnaast moet het proces van het omgaan met meldingen bij onze applicatiedesk verbeterd worden.

Kernpunten van de functie
 Functioneel beheer van applicaties binnen de IGZ.
 Als functioneel beheerder verzorg je de afhandeling binnen de processen rond het incidenten- en wijzigingenbeheer.
 Ondersteuning van toets- en testtrajecten.
 Verder draag je bij aan het reguliere release- en wijzigingsmanagement en ondersteun je gebruikersacceptatietesten.
 Tot slot beheer je procedures en handleidingen en draag je bij aan de uitwisseling van kennis.

Periode

Beoogde planning en inzet

Gevraagde inzet

36 uur per week t/m 31 december 2016.

Startdatum opdracht

april 2016.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

 Een HBO/ bachelor studie bedrijfseconomie, (technische) bedrijfskunde, informatiekunde of bedrijfskundige informatica met succes afgerond.
 Ervaring als junior functioneel beheerder is een pré.
 Een sterke inhoudelijke drive en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.
 Kennis van ASL, BiSL.
 Kennis van testen volgens TMap.
 Je leert snel en bent flexibel.
 Je bent proactief.

GEDRAGSKENMERKEN

Vereiste Competenties
De afdeling I&I is in verandering. De junior functioneel beheerder is in staat een bijdrage te leveren aan de dagelijkse operatie van het functioneel beheer. Daarbij is het van belang dat hij/zij beschikt over de nodige flexibiliteit en het vermogen om in een veranderende omgeving doelstellingen voor ogen te houden en kwaliteit te leveren.

Competenties
 proactief
 klantgerichtheid
 omgevingsbewustzijn
 flexibel
 accuraat
 resultaatgericht
 samenwerken
 analyseren
 creativiteit

EXTRA INFORMATIE

Intakegesprekken zullen plaatsvinden op 7/8 april 2016.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten