Onderhoudsadviseur

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
30-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
539
Status
Gesloten
Referentie
IGB62560548

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een onderhoudsadviseur met ervaring met asset management binnen een waterschap.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Zuid-Holland.

De assets binnen het waterschap hebben een lange levensduur en een grote diversiteit. De balans tussen standaardisatie, onderhoudbaarheid en vernieuwen vraagt om visie op onderhoud in combinatie met technisch en bedrijfskundig inzicht.

Gedegen asset management is steeds belangrijker binnen het waterschap. U speelt daarbij een centrale rol in het inzichtelijk maken van de Life Cycle Costs en het onderhouden op basis van risico’s.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U ontwikkelt, evalueert en optimaliseert onderhoudsconcepten, zodat de operationele onderhoudsteams een juist onderhoudsregime kunnen uitvoeren.

 • U helpt deze teams bij vraagstukken over oorzaken en oplossingen bij objecten die regelmatig correctief onderhoud nodig blijken te hebben.

 • U verzamelt vanuit de verschillende systemen gegevens om tot een advies te komen of een asset nog te onderhouden is, tegen welke kosten en welke risico’s hier bij horen.

 • U zorgt bij nieuwbouwprojecten voor borging van de onderhoudbaarheid en voor een soepele overdracht van het nieuwe object aan de afdeling Onderhoud.

 • U organiseert opleidingen en kennisoverdracht binnen de afdeling Onderhoud rondom uw vakgebied.

Eisen

 • U hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur Maintenance Management, Werktuigbouw of Technische Bedrijfskunde en beschikt over brede algemene technische en bedrijfskundige kennis.

 • U weet mensen samen te brengen; werkprocessen op te zetten en te implementeren.

 • U bent in staat om helder te communiceren op verschillende niveaus: zowel inhoudelijk met de technici in de operationele onderhoudteams, als strategisch en tactisch advies aan het management.

 • U hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

 • U beschikt over rijbewijs B.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Leiden

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind september 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Waterschap, assetmanagement, asset management, Life Cycle Costs, assets, onderhoud, civiele techniek, infrastructuur, waterzuiveringen, gemalen, kades, dijkversterkingen

Hoe?

Reageer vóór donderdag 7 april aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten