Adviseur Techniek industriele automatisering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
31-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
0
Bekeken
226
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

22-04-2016

Einddatum

21-04-2017

Optie op verlenging

Ja (3jr)

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

05-04-2016 om 17:00 uur

Als adviseur techniek lever je een bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur van Nederland (zoals op het gebied van advies, installaties en bediening, elektrotechniek of bouwtechnologie). Jij richt je specifiek op Industriële Automatisering voor bijvoorbeeld de aansturing van bruggen, sluizen of stormvloedkering.

Je bent verantwoordelijk voor verdiepte inhoudelijke expertise, adviesproducten of voor generalistische inbreng in het volledige werkproces van aanleg en onderhoud. Jij zet deze verdiepte inhoudelijke expertise in op het volledige werkpakket en adviseert in verschillende fasen van het project en/of proces. Jij zorgt ervoor dat de kaders in het project worden toegepast, dat ze vertaald worden naar het project en dat projectspecificaties worden opgesteld. Ook stel je uitgangspunten, systeemspecificaties en kostenramingen op. Je toetst ontwerpen op kwaliteit en maakt je een gedegen evaluatie en schouwing van werkzaamheden met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek. Je toetst de werkzaamheden aan de opdracht en aan overige gemaakte afspraken. Je werkt mee in een pool van inhoudelijke toetsers. Je signaleert risico’s en afwijkingen en denkt mee over passende oplossingen. Resultaten leg je vast in rapportages en als inhoudelijk specialist treedt jij op bij claims en geschillen.

Functie eisen

  • VCA certificering of bereid snel te behalen.

  • Werk- en denkniveau: WO.

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding.

  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante ervaring op het gebied van ontwerp, effecten en techniek.

  • IA/elektrotechnische achtergrond.

  • Ervaring met vervanging van Beslis- en Besturingssysteem van Brug/sluis/stormvloedkering.

  • Ervaring met scrum sessies t.b.v. vervanging Beslis- en Besturingssysteem.

  • Ervaring met het opstellen van een Functioneel Ontwerp.

  • Naast inhoud ook processen kan overzien en hierop kan sturen.

  • Kennis en/ of ervaring van RWS organisatie is een pré.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten