E/I Engineer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
01-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zelzate
Reacties
0
Bekeken
199
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Verantwoordelijk voor elektrische en instrumentatie engineering binnen industriële projecten in diverse sectoren. Ontwerpen van midden- en laagspanningsinstallaties (concept, basic en detailengineering). Opstellen van vermogensbalansen en one-line diagramma’s. Kabel-, kortsluit- en selectiviteitberekeningen uitvoeren met CANECO. Technische specificaties opstellen voor elektrisch equipment (MS/LS borden, transformatoren, VSD, …). Vastleggen van instrument meetprincipes en opstellen van instrument/regelklep specificaties. Het design van de regelkringschema’s sturen. Zorgen voor de interface met de andere disciplines binnen het projectteam (civiel, piping, proces, automatisatie, …) In het kader van projecten leiding geven aan ontwerptekenaars en designers. Opmaken en opvolgen van budgetramingen, technische lastenboeken, prijsvraagdossiers en prijsvergelijkingen. Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en leveranciers.

Ervaring
Industrieel ingenieur elektromechanica of elektriciteit met ervaring in de engineering van elektrische installaties. Kennis hebben van relevante wetgeving (AREI, ATEX, SIL, PED, …). Klantgericht zijn en snel specifieke technische noden van de klant onderkennen.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
Langdurige inschakeling

Regio
Oost-Vlaanderen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten