Senior adviseur Inkoop project Ruimte voor de Rivier

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
31-03-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
477
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

18-04-2016

Einddatum

01-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

05-04-2016 om 17:00 uur

Voor het project Ruimte voor de Rivier ben je actief als inkoopmanager. Als adviseur inkoop en contracten ben jij verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen op het eigen gebied.

  1. Begeleiding secundaire inkopen

Je begeleidt in opdracht voor het projectteam alle secundaire inkopen (= inkopen niet zijnde het realisatiecontract IJsseldelta). De inkopen onder de Europese drempel worden uitgevoerd door het dienstenteam, daarvoor stel je inkoopplan op en ben jij het aanspreekpunt namens het project. Voor de uitvragen boven de Europese drempel bepaal jij de marktbenadering en stel je het inkoopplan op waarin de omvang, bijbehorende kaders, wensen en eisen op een juiste wijze zijn vertaald en zijn afgestemd op ontwikkeling in de markt. Jij zorgt dat een contract wordt opgesteld, aanbesteed en beheerst. Je bent verantwoordelijk voor de afstemming met het aanbestedingsteam van GPO (die de communicatie naar de markt verzorgt).

  1. Toetsing wijzigingen Realisatiecontract IJsseldelta

Voor het in uitvoering zijnde GWW-contract beoordeel je voorstellen tot wijzigingen op initiatief OG of ON. Hierbij werk jij voor de contractmanager, maar opereer jij onafhankelijk. Tevens ben je het contactpersoon voor de afdeling ‘Inkoopcentrum GWW’ van GPO (ICG).

  1. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat nog een nieuwe marktbenadering wordt opgestart voor IJsseldelta fase 2. Hiervoor moet het gehele inkoopproces van worden doorlopen.

Samen met anderen
Je bent hét aanspreekpunt binnen en buiten de organisati. Je werkt nauw samen met jouw projectteam en de opdrachtgever. Je stemt af met opdrachtgever/ afnemer en opdrachtnemer/ leverancier over de inhoud van het contract. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Elke dag beter
Als senior adviseur inkoop werk je mee aan de ontwikkeling en het verder professionaliseren van het vakgebied inkoop- en contractadvies en in het bijzonder voor het project IJsseldelta

Functie eisen

-HBO Werk- en denkniveau (harde eis).
-kennis van het aanbestedingsprocedure- en beleid van RWS (harde eis).
-Deskundigheid op het gebied van inkopen van diensten (harde eis).
aantoonbare kennis van en ervaring met de werkprocessen inkoop (harde eis).
-Aantoonbare kennis en ervaring op gebied van projectmatig inkopen;
-Kennis en ervaring van het inhuurproces en het proces van uitbesteden;
-Kennis van het ARW 2012 en Aanbestedingswet is een pre.
-Relevante ervaring met nationale en Europese aanbestedingen is een pre.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten